2777
2789
عنوان

خانما کسی تجربه عفونت قارچی داره

101 بازدید | 24 پست

سلام من چندروزه خارش دید وسوزش وترشحات دلمه شده دارم تاحالا برام پیش نیومده بود میخواستم بدونم راهی هست که دکترنرم مثلا برم ازداروخونه دارویی بگیرم بخورم 

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص و پماد واژینال میدن چرا دکتر نمیرید؟ 

یعنی عفونت پنیری گرفتید؟ که خیلی سفیده ؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805

قرص واژینال کلوتریمازول من باردارم یه ماه پیش درگیرش شدم دکترم اینو داد ۶تا قرصه با اپلیکاتور استفاده میکنی خودش داره تو بستش من که دوروزه خوب شدم ولی ۶ تاشو حتما استفاده کن قرص بی ضرریه وگرنه تو بارداری نمیدادن دیگه

اگ حال و حوصله دود دادن داری دود عنبرنسا خیلی خوبه

آره اینوشنیدم فکر کردم شاید چون اولین باره وتاحالا برام پیش نیومده بشه خودرمانی کرد الان برم دکتر هزارتاازم آزمایش میخواد اصلا بابچه کوچیک اعصابشوندارم

اگ حال و حوصله دود دادن داری دود عنبرنسا خیلی خوبه

من کلا بو دود گرفتم 😂😂 مثل سیگاریا شدم خخ 

عودشو داشتم .. ولی نمیدونم خوب شدم یانه با عنبرنسا.. چون بعدش رفتم دکتر و الانم ک قرص و پماد استفاده میکنم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آره اینوشنیدم فکر کردم شاید چون اولین باره وتاحالا برام پیش نیومده بشه خودرمانی کرد الان برم دکتر هز ...

ازمایش نمیخواد ک ، یه معاینه میکنه و دارو مناسبو تجویز میکنه 

من کلا بو دود گرفتم 😂😂 مثل سیگاریا شدم خخ عودشو داشتم .. ولی نمیدونم خوب شدم یانه با عنبرنسا.. چون ...

آخه عروس عمم میگفت من اینکاروکردم بدترشدم براهمین ترسیدم

2810