2777
2789
عنوان

مادر شوهرم حاملست 😭😭😭😭

690 بازدید | 25 پست

تاپیک قبلی کسی نیومد شرمنده خانما من دخترم کلاس نهم میره امسال و تا حالا چندین موسسه مختلف فرستادمش ولی یاد نمیگیره حالا از یه پیج تو اینستا ۱۵۷ هزار تا هم فالوور داره و یه روش خیلی عالی یاد میده به صورت مجازی مثلا نه اینکه فکر کنیم پکیج باشه بدن برن امشب ثبت نامش کردم استاد خصوصی داره و هر تایمی هر ساعتی ویدیو کال که دخترم بخوان ویدیو کال دارن و سوال میپرسن و پیگیر هستن و به غیر از اون لینک دادن لینک مکالمه هم ویدیو هستش نظرتون راجبش چیه ؟ الان آیدی استاد رو هم دادن راجب کلاساش صحبت کنیم 🥴

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی کسی جواب سوالتونو نمیده یعنی نمیدونستن نیاز به عنوان دروغ نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
وقتی کسی جواب سوالتونو نمیده یعنی نمیدونستن نیاز به عنوان دروغ نیست

مگه این سوال دونستن میخواد ؟ نظرشون رو بگن نی نی سایت فقط کاربراش دنبال موضوع خاله زنکن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

فکر نکنم موثر باشه

اول ببین شیوه یادگیریش به چه شکله مثلا بعضیا تا خودشون کتاب رو نخونن اصلا یاد نمیگیرند و خودشون هم تنبلی میکنند در نتیجه یادگیری صفره

شاید دخترت مشکلش همچین چیزیه.چون قبلا هم با روش های مشابه نتیجه نگرفتی 

2810