میگن یکی پیاز آورده بود تو مکه و داشت خراب میشد. رفت به ابوهریره گفت، ابوهریره تو منبر حدیث (جعلی) از پیغمبر خوند که هر کی پیاز عکا رو تو مکه بخوره بهشت بهش واجب میشه. دو هفته پیش هم یه حدیث ۲۰۲۴ درومد که خرید طلا تو ۱۳ صفر خوش یمنه. یعنی گول خوردن بشریت آپدیت نمیشه؟😂
تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ... خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃