2777
2789
عنوان

بارداری

189 بازدید | 17 پست

سلام خانما. من هفته ۲۴ هستم همش تکونای بچمو زیر دلم حس میکنم و خیلی پایین هست دکتر ۲۰ روز استراحت مطلق داده ولی باز همون منطقه ست و بالا نیومده‌ کسی بوده شرایطش مثل من باشه و راهنمایی کنه؟ ممنون🌷🙏

سلام گلم منم مثل شمام توی ۲۲ هفته هستم دوقلو دارم و احساس میکنم پایینن ولی دکترم چیزی نگفته. نی نی ش ...

ای جان خدا برات حفظشون کنه . من شکمم سفت و کمی درد داشتم گفت احتمالا جفت ک جنین پایینه و استراحت مطلق داده. ماله من دختره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان خدا برات حفظشون کنه . من شکمم سفت و کمی درد داشتم گفت احتمالا جفت ک جنین پایینه و استراحت مطل ...

خداحفظش کنه.آخه نی نی پسرو میگن معمولا پایین شکمه بخاطر اون گفتم. خوش بحالت که دختره.خیلیا بودن گفتن بعدیه مدت رفته بالا انشالله شمام همونی فقط هواست باشه به خودت

خداحفظش کنه.آخه نی نی پسرو میگن معمولا پایین شکمه بخاطر اون گفتم. خوش بحالت که دختره.خیلیا بودن گفتن ...

ممنون عزیرم. ان شالله این همه زحمت میکشیم ب سلامت بغلمون بگیریم خستگیه در بره🤗. نمیدونم چطوره شکمم گرد نیست تخم مرغیه و بیضیه و کلا پایینه شکمم🤦‍♀️ فقط تا شنبه ان شالله همه چب اوکی باشه دردسر خدانکرده نخورم

سلام عزیزم خوبی؟

میخواستم بدونم پولیپت رو عمل کردی؟

منم پولیپ دارم نمیدونم عمل کنم یا نه ؟ 

سایزش ۷×۱۶ میلیمتره 

دکتر رفتم گفته عمل 

میخوام نظر دکترای دیگه رو هم بپرسم بعد عمل کنم

پیج آشپزی من 

بچه پایین گلم من دوقلوهام از اول بارداری پایین بودن الان به ۳۲هفتم بستریم دکترم بابت شرایطشون و اختلاف وزنشون ختم ۳۲تا  ۳۳داده خیلی مراقب باشید ماه های اخر بارداری استراحت کنید تاجایی که میتونید ومرتب چکاب کنید خونرسانی بچه هارو

سلام عزیزم خوبی؟میخواستم بدونم پولیپت رو عمل کردی؟ منم پولیپ دارم نمیدونم عمل کنم یا نه ؟ سایزش ۷×۱۶ ...

یلام ممنون گلم. من هیسترویکوپی انجام دادم بی فایده بودماله من ریز متعدد و پراکنده بودن بزرگتریش اندازه عدس بود ک هربار با پریودی دفع میشدن من با وجود پولیپام باردار شدم ولی مشکلم کم کاری تیرویید بود ک مخفی کم کار شده بود . انتی تپوی بدنم بالا رفته بود

سلام عزیزم من اتفاقی تاپیک هاتو درباره پولیپ رحم و ناباروری دیدم میشه من هردو تخمدانم کیست آندومتریو ...

سلام گلم. ببین بستگی داره چطور و چ وضعتی قرار دارن . من پولیپ و فیبروم و کیست شکلاتی هم اخرا دراوردم  حتی با وجود همونا باردارشدم ولی درحد ریز بودن و جاهایی قرار داشتن ک ب بچه ضرری نرسوندن. من مشکلم انتی تپو بدنم بود ک کم کاری مخی تیرویید گرفته بودم ک با طب گیاهی ۳ دوره خداروشکر با لطف خدا جواب گرفتم. هیستروسکوبی و دارو دکتر هیچ تاثیری نداشت برام

بچه پایین گلم من دوقلوهام از اول بارداری پایین بودن الان به ۳۲هفتم بستریم دکترم بابت شرایطشون و اختل ...

شما بسلامت زایمان کردین؟ من مشکلم خداروشکر حل شد و الان تو هفته ۳۸ بارداریم . منتظرم فرشته کوچلومو ب زودی بغل بگیرم🥲😍