2777
2789
نه باباچرادرمان نداشته باشهگرید۳یاهمون سیروزکبدی هم درمان داره فقط کمی درمانش سخته

فداتشم 

عزیزم درمان سخت هم باشه عیب نداره آدم امید داره بضیا میان میگن نداره خیلی بده اینجوری

مرسی عزیز دلم♥️🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونم فک کنم ۲

قدووزنت چقدره؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
2805
عزیزم نمیدونم فک کنم ۲

نمیدونی معلوم‌نمیشه باید بری سونو تشخیص بده 

من تازه یک شدم بهم گفت چیزی نیست مختصره مراعات کن تا بره 

پسرم به دنیا اومده بود شیرینی زیاد میاوردن برامون صبحا ناشتا یدونه شیرینی خامه ای میخوردم صبحونه خیلی میل به چای شیرین داشتم پدر کبدمو اونا دراورد 

الانم لعنتی خیلی به شیرینی جات گرایش دارم ولی سعی میکنم از یادم ببرم چیزای ترش مصرف کنم 

من صبحا ناشتا یکم زرد چوبه با اب جوش میزاشتم دم میگرفت قبل از صبحانه میخوردم پونزده روز این کار کردم ولی کمه باید یه ماه چهل روز درست کنی بخوری 

الان بجاش صبحا ناشتا عرق کاسنی با عرق خارمریم قاطی میکنم میخورم بعداز هروعده ی ق غذاخوری سرکه ی سیب با یه فنجون اب قاطی میکنم میخورم 

ابغور هرروز یکم میخورم 

چای سبز هم به رژیم غذاییم اضافه کردم

قد ۱۶۳ وزن ۴۲پدرم هم قد۱۸۵ وزن ۱۰۰

تومطمئنی اصلاکبدداری که چرب هم باشه😁😂

پدرت هم فوق اش کبدچرب داره وبه گریدنرسیده الحمدالله

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نمیدونی معلوم‌نمیشه باید بری سونو تشخیص بده من تازه یک شدم بهم گفت چیزی نیست مختصره مراعات کن تا بره ...

ازه عزیزم بعد ماه صفر مبرم آزمایش ببینم 

بعدش عزیزم درخاست میدم اللن بد آزمایش شاید گرید ۱ بود از شما میپرسم ک چی بخورم و ایشالا شما خوب میشی منم مث شما استفاده مبکنم و خوب میشم 

درخاست میدم قبول کن قشنگم 

منم ی ۲۰.۳۰ روز دیگ میرم بعد صفر

اایشالا دورت بگردم ایشالا دعا کن

😁😂

توکل بخداهیچیت نیست

ازه عزیزم بعد ماه صفر مبرم آزمایش ببینم بعدش عزیزم درخاست میدم اللن بد آزمایش شاید گرید ۱ بود از شما ...

از الان شروع کن زرد چوبه و اب ولرمو ناشتا بخور زردچوبه کمی بریزی کافیه 

ورزش هم باید بکنیم که خیلییی تاثیرداره

عزبزم چقدر قیمتش؟دیگ آدم مجبور باشه و بدونه تاثیر داره میخره

از یه استاد طب سنتی پرسیدم نزدیک دوپونصد الی سه تومن با توجه به عکس زبونت هرمشکلی غیراز کبدچرب داشته باشی دمنوش میدن بستگی به بدنت هم داره

2810