2777
2789
من با دستور پزشک خوردم برای لکذره ای اثر نداشت۴-۵تا بسته هم داده بود لامصب من ۲-۳تا خوردم گمونمخودشم ...

جدی؟؟؟ میگن اصلش بزور گیر میاد ولی شنیدم سرطانزاست نمیدونم یکی میگه خوبه یکی میگه بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم چون یجا دیدم گفتن سرطانزاست راسش دو دل شدم حالا مییگن کرم و صابونشم هست دوست دارم سفید بشم🥺

. این پوست کنه میخام دو س.  درجه روشن تر بشه.  

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
بیشتر ببینید
. این پوست کنه میخام دو س. درجه روشن تر بشه.

با روغن گیاهی اتجام بده مثل رز هیپ که برای لکا و جای جوشتم عالیه   یا روغن بنفشه مخصوص صورت من خودم چندین ساله انجام میدم با این روش خیلی خوب شده پوستم لکام رفتن من هرشب میزنم روغنا رو البته قبلش تونر و ابرسان بعدش روغن به جاهایی که جوش زده یا لک داره   بعصیا هم مثل روغن هسته انار که قویه برای لک و جوش فقط رو همون نقطه ۲ساعت میزارم بمونه

💫💫 
خوبه پوستت من آکنه دارم و دیر جاش میرهولی خیلی دوست دارم سفید بشم🥺نمیدونم واقعا با ریسکش می ارزه یا ...

منم باید بخورم.  حتما.      خیلی میخام سفید بشم

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
بیشتر ببینید
جدی؟؟؟ میگن اصلش بزور گیر میاد ولی شنیدم سرطانزاست نمیدونم یکی میگه خوبه یکی میگه بده

توهر داروخونه ی رندومی هم بری دارنش

قرصه  پروتئین گلوتاتیون داخلشه و ویتامین سی

ویتامین سی خودش سنگ کلیه سازه

منم خوردم گفتم شاید لکم بره دیدم اصلا تاثیری نداره قطع کردم ترسیدم

اگر میخای پوستت روشن تر شه از سرم ویتامین سی استفاده کن اونم برند خوب و مطمئن

پوست رو یکم روشن تر و درخشان تر میکنه

سرم ویتامین سی برند گارنیه

سرم ویتامین سی برند بیوتی آف جوسان

قرار نیست سفیدبرفی شی هیچ راه میانبری هم نیست

این کرما و قرصا همشون عوارض دارن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با روغن گیاهی اتجام بده مثل رز هیپ که برای لکا و جای جوشتم عالیه یا روغن بنفشه مخصوص صورت من خودم ...

اره میخام سفید بشم خیلی دوست دارم سفید بشم

بیشتر ببینید
منم چون یجا دیدم گفتن سرطانزاست راسش دو دل شدم حالا مییگن کرم و صابونشم هست دوست دارم سفید بشم🥺

برو پیج زیما مشاوره بگیر مطمئن هم هستن گول تبلیغات الکی رو نخور پیج خانومیم که بهخ دادم مدرکشو از انگلیس گرفته  مشاوره کازمتیک داره ولی یکم گرونه مشاوره هاش

💫💫 
مثل کاجول یکی از پزشکای هندی با سند تزریقیش افشاش کرد البته بازم با کلی ریسک تزریقش میکنن

آیشواریا چی؟ پوست صورتش اول سبزه بود اما الان سفید ولی توی عکسهای اینستا بدنش سبزست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
اره میخام سفید بشم خیلی دوست دارم سفید بشم

بین ویتامین c  و سرم هیالورونیک هم عالین ولی من چون خودم استفاده نمیکنم راهنمایی نمیکنم   ولی روغن بنفشه رزهیپ  تونر اسطوخدوس   اینارو از پیجای زیما یا روغندون یا بندیتو بگیر عالین     تونر رو از روغندون فقط داره اینا باعث طراوت پوست میشه  پیج زیما هم صابون دستساز گیاهیی داره ولی باید مشاوره رایگان بگیری قبلش چی برات خوبه عکس پوستت رو میفرستی خودشون میگن چیا لازم داری خوابتم درست کن و شیرینیجات رو کم کن تا تیرگی پوستت از بین بره ولی انتظار معجزه نباید داشته باشی 

💫💫