2777
2789
عنوان

دعا برای کار

56 بازدید | 7 پست

سلام 

من مدتیه که به دلایلی سرکار نمیرم و به شدت دنبال کارم 

میشه برام دعا کنید یا مثلا الان صلوات یا هرکاری که خودتون حس میکنید برام انجام بدید

از ته دلم میخوام که دعاتون برکت بده به زندگیتون 

ممنونم ازتون🌱💫❤

سوره یوسف رو بنویس  بزار تو بطری تو حیاط خونتون آویز کن 

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوره یوسف رو بنویس بزار تو بطری تو حیاط خونتون آویز کن

میگن تو دیوار بذارید اخه؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
میگن تو دیوار بذارید اخه؟

اره اونم میشه👌

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼