2777
2789
عنوان

چجوری شوهرتون پسندیدتون

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست
آره خوبنولی بازم بینشون خوب و بد وجود داره

تهران چی مردهای تهران واسه زندگی چجورین

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خوبنولی بازم بینشون خوب و بد وجود داره

شما ک تهرانی 

تو محیط کار تهران پیش اومده ک بمی بخاد زیرآب یکی رو بزنه ؟

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
مثلا چجوری پیگیری کرده. چکارا میکرد

والله من ک  با مامانم رفته بودم عروسی پسر دخترخاله ام،اونجا ی پسری از طرف عروس پاش شکسته و گچ بسته بود سیخ زوم کرده بود رو من خیلی تابلو بود بعدشم از بس با لنگ شکسته اش رقصید حالم و بهم زد🙄بعدش من تو کوچه علی چپ بسر بردم فایده نداش  دیدم دختر دختر خاله ام اومده پیغوم اورده ک این دل داده و تامام منم رامو مث دخترای خوب کشیدم و رفتم بنده خدا ی لنگه پا تا اخر شام عروسی و خداحافظی منتظرم بوده و بنده فلنگ و بیخبر بسته بودم🙂🙃🙂🤣الان ک فکرش و میکنم ب خودم میگم عجب بلا بودم به دخترخاله ام گفتم بگه نه و تامام بنده خدا خیلی هم پولدار بود و مصر !!!بعد رفتم دانشگاه هم دانشگاهیم گیر داد حالا رقابت ایجاد شده بود بین دوتا از پسرای دانشگاه خودمم باورم نمیشد اخه اون یکی خیلی سنگین رنگین و از خود راضی بود بعد فهمیدم غش کرده بردنش بیمارستان سرم زدنش🤣اخه شوهر کلکبازم دروغکی بش گفته بود ازم ج مثبت گرفته ...البته باز با هم دس ب یقه شدن تو دانشگاه... و دیگه  اقامون خیلی خیلی پیگیر شد ناچار شدم خسته ام کرد بعد دوسال قبول کردم این شد که ازدواج کردیم 😉

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

والله من ک با مامانم رفته بودم عروسی پسر دخترخاله ام،اونجا ی پسری از طرف عروس پاش شکسته و گچ بسته ب ...

ممنون ک نظر دادی 

مثلا چجوری پیگیری کرده.  

چکارا میکرد 

والله من ک با مامانم رفته بودم عروسی پسر دخترخاله ام،اونجا ی پسری از طرف عروس پاش شکسته و گچ بسته ب ...

یعنی زنک میزد ؟؟

تهران چی مردهای تهران واسه زندگی چجورین

اصلا معلوم نمیکنه تو تهران همهمه جور طرز فکر و فرهنگ و آدمی وجود داره

باید خود طرف رو شناخت

ولی کلیت مردم تهران تو بحث ازدواج اینه که رسم و رسوم و فرهنگ خاصی ندارن معمولی ان

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
شما ک تهرانی تو محیط کار تهران پیش اومده ک بمی بخاد زیرآب یکی رو بزنه ؟

بله ممکنه پیش بیاد و زیاد هست اتفاقا 

از اونور محیط های کاری خوب و همکاران خوب هم هستن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
یعنی زنک میزد ؟؟

شوهر بنده رفته بود شمارمو از دوستم گرفته بود ب بهانه جزوه و درس وقت و بی وقت زنگ می زد منم جواب سر بالا میدادم ب دوستم میگفتم این چی میگه چرا شمارمو دادی بهش بنده خدارو شستم گذاشتم بعد گفتم اقا جان من اهل دوستی نیستم این شد ک اومد با ننه باباش خواستگاری دیگه پیگیر میگم پیگیر میشنوی مامان جانم میگف این دیگه چ موجودیه مثل ادامس (سیریش)چسبیده ول نمیکنه 🤣🤣🤣واقعا میگم خسته ام کرد جواب مثبت دادم نشد من اصلا تصمیم داشتم ترشیده شم خیلی دوس داشتم اما واقعا نشد نذاشتن این دیوونه ها

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!