2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نزدیک یک ماهه دارم میخورم برای کاهش وزن وتنظیم قاعدگی فعلا نمیدونم روتخمدانم تاثیری داشته یانه ۷ بایدپریودبشم!ولی بارژیم وورزش ومتفورمین تونستم بین ۴ تا۵ کیلو کم کنم ولی من مهم برام اینه تخمدانم تخمک آزادکنه

من دوتا بارداری عدم تشکیل قلب داشتم بنظرت متفورمین باعث میشه بارداری سالمی داشته باشم؟؟؟

برا این دلیل نمیدونم جواب میده یا نه من 3 سال باردار نشدم و دکتر نمیرفتم بخاطر کرونا وسواس شده بودم بعد که رفتم کیست ریز داشتم 2 ماه قرص جلوگیری مصرف کردم و روزی 2 تا متفورمین بعد باردار شدم. 

آزمایش سقط مکرر دادی؟ 

تاثیری داشت؟

من ماه پیش گرفتم منظم نخوردم 

الان یه هفتس دارم هر روز میخورم یدونه 

بعد دوتا قرص دیگم بهم داده اونارم میخورم برا تنظیم پریودیم 

اینسری پریود شدم خونریزیم کمتر بود ولی همچنان دردناک

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
برا این دلیل نمیدونم جواب میده یا نه من 3 سال باردار نشدم و دکتر نمیرفتم بخاطر کرونا وسواس شده بودم ...

اره دادم گفتن هیچ مشکلی نداری البته شوهرم کم تحرکی داشت دوسه پیش آزمایش دادولی دیگه پیگیرنشدداروم نخوردالان دوباره میخوادآزمایش بده ببینیم هنوزم داره یانه

اره دادم گفتن هیچ مشکلی نداری البته شوهرم کم تحرکی داشت دوسه پیش آزمایش دادولی دیگه پیگیرنشدداروم نخ ...

شوهر منم گفتن کم تحرکی داره اما همین که دارو 1 ماه خورد آزمایش مثبت شد. 

به هر دو مون دکتر ویتامین ای داده بود

شوهر منم گفتن کم تحرکی داره اما همین که دارو 1 ماه خورد آزمایش مثبت شد. به هر دو مون دکتر ویتامین ای ...

خداروشکرخداحفظش کنه براتون❤بجزویتامین ای دیگه چه دارویی برا شوهرتون نوشتن؟

خداروشکرخداحفظش کنه براتون❤بجزویتامین ای دیگه چه دارویی برا شوهرتون نوشتن؟

سلامت باشی خانومی خدا صلاحش میزاره و انشاالله به زودی نی نی ناز بهتون میده. 

ویتامین ای شبی یکی و سوزین(قرص زینک 50 گرم) شبی یکی داد یک قرص دیگه بود اسمشو پیدا نکردم