پیشتگولی مدیر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 عنوان تاپیکم تعطیل شد | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست من واقعا کمک میخواستم ازتون من حالم بده جز اینجا هیچ جای دیگه نمیتونستم تعریف کنم فقط راهنمایی میخوام 😭 1403/05/31 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشتگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 من واقعا نمیدونم چی کار کنم اعصابم بهم ریختهما خاتواده مذهبی هستیم جواب اینم دادم به خاطر اینکه قصدش ازدواج بود خودش اینطوری میگفت ولی معلوم شد اینطوری نیست
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 خب الان عکسع بد فرستاده بلاکش نکردی چیشده حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
پیشتگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 خب الان عکسع بد فرستاده بلاکش نکردی چیشده بلاک کردمتو لینک ناشناس اون عکس و فرستاد من فقط یه اکانت تو ویراستی ازش دارمبیشعور خودش و مومن جا زده بود این وسط فقطم اسمش و میدونمکاش میشد کاری کرد
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 بلاک کردمتو لینک ناشناس اون عکس و فرستاد من فقط یه اکانت تو ویراستی ازش دارمبیشعور خودش و مومن جا زد ... تموم شد دیگع بش فکر نکن منم بوده همچین چیزی برام فقط طرفو بلاک کردم ... کاری نمیشه کرد همچین آدمایی هم پیدامیشن متاسفانه حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
پیشتگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 تموم شد دیگع بش فکر نکن منم بوده همچین چیزی برام فقط طرفو بلاک کردم ... کاری نمیشه کرد همچین آدمایی ... هنوز چشمام و میبندم یهو اون میاد جلو چشمم😭💔
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 بلاک کردمتو لینک ناشناس اون عکس و فرستاد من فقط یه اکانت تو ویراستی ازش دارمبیشعور خودش و مومن جا زد ... تموم شد دیگع بش فکر نکن منم بوده همچین چیزی برام فقط طرفو بلاک کردم ... کاری نمیشه کرد همچین آدمایی هم پیدامیشن متاسفانه حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 هنوز چشمام و میبندم یهو اون میاد جلو چشمم😭💔 میدونم بعد ی هفته یادت میره نگران نباش حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
پیشتگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 میدونم بعد ی هفته یادت میره نگران نباش امیدوارم اینطور باشهولی کاری کرد از همه پسرا دیگه میترسم از همه بدم میاد دیگهدیگه کسی بهم ابراز علاقه کرد باور نمیکنم😭
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 امیدوارم اینطور باشهولی کاری کرد از همه پسرا دیگه میترسم از همه بدم میاد دیگهدیگه کسی بهم ابراز علاق ... چند سالته؟همشون مث همن... یکی اینجوری یکی ام بعد چند سال خودشو لو میده دل نبند... حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
پیشتگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 چند سالته؟همشون مث همن... یکی اینجوری یکی ام بعد چند سال خودشو لو میده دل نبند... ۱۷ سالمهاولین نفری بود که اینجوری باهام رفتار میکرد منم باور کردم
seta1384 عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 6317 ۱۷ سالمهاولین نفری بود که اینجوری باهام رفتار میکرد منم باور کردم عزیزم🥲ببین چون بل پسرا در ارتباط نیستی بهتره جواب هیچکدوم از جنس مخالفا رو ندی خب؟ چون هیچ شناختی نداری ازشون حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻ ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️🩹ــب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 17786 داشتم میگفتم که پسره عکس بد فرستاد اسی الان اومدم سرگوشیم عزیزم تمومشد؟
پیشتگولی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 226 عزیزم🥲ببین چون بل پسرا در ارتباط نیستی بهتره جواب هیچکدوم از جنس مخالفا رو ندی خب؟ چون هیچ شناختی ن ... باشه😔سخت بود اولیش اینجوری ضربه بزنه