2777
2789
عنوان

وارد ها ب لپ تاپ بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 41 پست
خب اول وی ال سی بود دیگه. که باز نمیشدن. همون عکس اول ک براتون فرستادم

اگه کلیپ ها خصوصی نیست میتونم بیام رو سیستموتون و برسی کنم

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری میشه. درگ و دراپ هم ک گفتید انجام دادم بازم اینجوری شد. پلی میزنم اتفاقی نمیوفته

فرمت فایل ها بر اساس ios یا اپل هست که یعنی تصاویر یا کلیپ ها از ios گرفته شدن و برای ویندوز باید یک برنامه جدا گانه نصب کنید که بتونه باز کنه ویندوز

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
فرمت فایل ها بر اساس ios یا اپل هست که یعنی تصاویر یا کلیپ ها از ios گرفته شدن و برای ویندوز باید یک ...

مرسی وقت گذاشتین 

نه موبایل سامسونگ بوده

اره فکر میکنم راهش همینه ک برنامه مخصوص خودش نصب بشه

مرسی وقت گذاشتین نه موبایل سامسونگ بودهاره فکر میکنم راهش همینه ک برنامه مخصوص خودش نصب بشه

یا ios بوده یا دوربین فیلمبرداری 

تا جایی که میدونم سامسونگ فرمت تصاویرش hice نیست

یا ios بوده یا دوربین فیلمبرداری تا جایی که میدونم سامسونگ فرمت تصاویرش hice نیست

نه مطمئنم که موبایل سامسونگ بوده

منتهی فکر کنم مثلا دوربین رو حالت باکیفیت بیشتر (اسمش خاطرم نیست) تنظیم کردن و عکس گرفتن

با گوشی کسی دیگه بوده

الان ازشون پرسیدم، میگه که برای خودش روی لپ تاپش باز میشن و مشکلی ندارن

فیلمه؟ اگه ویدیو و فیلمه یه بار کلیک کن و آخرشو که نوشته vlc تبدیل کن به mp4 .

اگه لپتاپت برنانشو داشته باشه اینو دیگه بلید باز کنه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

یا برنامشو از soft 98 دانلود کن رو لپتاپت نصب کن.

بزن دانلود vlc player از سایت soft98

https://soft98.ir/multi-media/video-player/496-vlc-media-player.html

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

نرم افزار widsmob HIEC رو دانلود و نصب کنید.

این فرمت یک فرمت ذخیره سازی جدید برای دوربین های موبایله. همه image viewer ها قادر به انکود کردن نیستن و نمیتونن نمایش بدن. VLC هم که کلا نمیتونه پخش کنه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
بچه ها چطوری باید اطلاعات لبتاپم رو پیدا کنم تو کدوم قسمته ؟ چون میخوام بفروشمش ،نمیدونم حافظش چقدره ...

چندین راه داره. ساده ترینش تسک منیجر و تب Performance هستش.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
2810