2777
2789

سلام دختر من ۲ سال و ۴ ماهشه میخوام از پوشک بگیرمش مشکل من اینه مثلا از صبح تا عصر که خونه ایم  میبرمش دسشویی میکنه خودش ولی عصرا که میریم بیرون مجبورم پوشکش کنم آخه هنوز خودش نمیگه بعد دیگه میبینی تا آخر شب بیرونیم و اونم پوشک دوباره روز از نو روزی از نو چيکار کنم به نظرتون؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مدت جایی نرو بذار کامل یاد بگیره اینطوری فایده نداره که 

من بچه هامو بیرون میبردم پوشک نمیکردم بیرون یعنی پارک هر نیم ساعتم میبردمش جیش کنه 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

باید یه هفته خونه بمونی و جایی نری تا یاد بگیره 

اینچوری داری بچه رو دچار دوگانگی میکنی 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

من تازه دخترمو از پوشک گرفتم ۲۶ماهه اس  ببین یه نصیحت جی کنم تا وقتی که یک دقیقه هم  پوشک کنی یاد نمی گیره که بگه ...من  دو هفته هیج جا نرفتم  و از یک روز گفتم دیگه پوشک نیست و راه افتاد شکر خدا 

چرا هرروز میبریش بیرون؟ برای از پوشک گرفتن حداقل دوهفته کامل خونه باش یاد بگیره اینطوری بچه بدعادت میشع یادم نمیگیره فقط تو خسته میشی

یکمم زوده البته بستگی ب بچت داره بچه من دوسال و ۸ ماهشه ی ماهی میشه ازش گرفتم البته تازه چند روزه ک بهم میگه دسشویی داره. بچه من دیر حرف اومد منم واس همین دیرتر گرفتم ازش

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اول یادش بدید که دشتشوییشو بگه . وقتی هنوز نمیگه یعنی بچه هنوز امادگیشو نداره .

بعدم وقتی میخواین بچه رو از پوشک بگیرین یه چند روز بیرون نرین تا یاد بگیره بعد از ۱۰ روز اینا برین بیرون . 

2810