2777
2789

علاقه ندارم اما امروز که رفتم‌پیس روانشناس گفت حتما برو خودت مشغول کن گفت ارایشگری خیلی هم خوبه ما این درس خوندیم ولی ارایشگرا درآمدشون چندین برابر. ما هست 

به نظرتون چه لاینی خوبه ناخن رنگ مو میکاپ 

میترسم برم جا بزنم موفق نشم از طرفی دخترم داره کلاس اول میترسم به اون نرسم  آسیب ببینه 

اما خودم تو‌فکرشم حتما برم مشغول بشم 

به نظرتون ناخن برم بازار کارش خوبه اخه دست توش خیلی هست  هزینه اش مهم نبست فقط آینده داشته باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار با مواد هم خیلی خوبع..اگه توش حرفه ای شی بسه برات

کار با مواد چیه رنگ مو‌ منظورت هست؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کار با مواد چیه رنگ مو‌ منظورت هست؟

بله...فقط ممکنه اگه رعایت نکنی یکم به ریه هات آسیب بزنه..

ناخن هم خوبه اگه نقاشیت خوبه و رو کارای حساس تمرکز خوبی داری..من میکاپ مورد علاقمه ولی هیچوقت نرفتم دنبالش

بله...فقط ممکنه اگه رعایت نکنی یکم به ریه هات آسیب بزنه..ناخن هم خوبه اگه نقاشیت خوبه و رو کارای حسا ...

به نظرت رنگ مو‌ یادگیریش سخته؟ 

عزیزم من اینقدر دوس دارم شمارو ببینم

متاسفانه همیشه دیر میرسم به تاپیک عکسات 

راستی رفتی روانپزشک؟ 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عزیزم من اینقدر دوس دارم شمارو ببینممتاسفانه همیشه دیر میرسم به تاپیک عکسات راستی رفتی روانپزشک؟

عزیزم اومدی بگو میزارم 

بله امروز رفتم 

عزیزم اومدی بگو میزارم بله امروز رفتم

بزار ببینمت عزیزم😍🥰

چخوبببب بعدش تعریف کن یکم واسم منم میخام برم اخه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بزار ببینمت عزیزم😍🥰چخوبببب بعدش تعریف کن یکم واسم منم میخام برم اخه

اول درباره روانشناس بگم خوب بودش اولین جلسه بود که رفتم گفت خودت حتما مشغول کار کن سرت گرم بشه تو خونه نشین گفت برو بکی از لاین های ارایشگری یاد بگیر مستقل بودن برا خانم خیلی مهمه 

این شد که تصمیم گرفتم برم یکی از رشته های ارایشگری 

عکسو‌ پست بعد میزارم فقط کامل نیست 

اول درباره روانشناس بگم خوب بودش اولین جلسه بود که رفتم گفت خودت حتما مشغول کار کن سرت گرم بشه تو خو ...

به به چه خوشگل واقعا میخوره ۲۶ اینا باشی 

ماشالله بهت دختر 

چه کار خوبی کردی خیلیییی خوشحالم واقعا واست بخدا 

اتفاقا ب شما میاد لاین آرایشگری 

اگه سرمایه داشتی میکاپ خیلییییی خوبه هم پردرآمد و  خوبه

منم شینیون دارم آموزش میبینم 

روحیه گرفتم از وقتی رفتم 

به به چه خوشگل واقعا میخوره ۲۶ اینا باشی ماشالله بهت دختر چه کار خوبی کردی خیلیییی خوشحالم واقعا واس ...

مرسی عزیزدلم لطف داری بهم ❤️

اتفاقا گفتی۲۶ امروزم خود روانشناس میگفت اصلا بهت نمیخوره متولد ۶۹ باشی نمی‌دونم چطوریه به هرکی سنمو میگم تعجب میکنه 

میکاپ خوبه اما عروس خواهرشوهرم به تازگی رفته یاد گرفته میترسم برم بگن به این نگاه کرده 

رنگ مو ناخن چطوره خیلی ترس استرس دارم برم موفق نشم اخه من پشتکارم صفر هست