2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام کتاب درسی بخرم

43 بازدید | 5 پست

بعد هنوز چاپ ۱۴۰۳ نیومده به نظرتون چاپ ۱۴۰۲ بخرم  چون همون اقا گفتن که مطالب  فرقی نمیکنه فقط قیمتا افزایش میکنه ؟

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عجله ای نداری تا مهر اینا صبر کن چاپ جدید برسه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اگه عجله ای نداری تا مهر اینا صبر کن چاپ جدید برسه

کتاب ۱۴۰۲ ۵۶۰ تومن است  چاپ جدیدش گفت اگه بیاد حدود ۸۰۰ اینا

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
کتاب ۱۴۰۲ ۵۶۰ تومن است چاپ جدیدش گفت اگه بیاد حدود ۸۰۰ اینا

آخه میدونی توی چاپ جدید تستای کنکور و آزمون های آزمایشی۴۰۲-۴۰۳رو هم میذارن

ولی اگه کلا حساس نیستی و مشکل نداری و میتونی اونارو جداگونه خودت بزنی و زیاد نمیخوای هزینه کنی  و عجله داری همین چاپه۴۰۲شو بخر

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒