2777
2789
عنوان

سر زبون داراااااا بیاااااید

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 63 پست
ولی من اومده بودم برا دعوا نوشته بود سر زبون دارا بیاید😂😂😂😂😂😂😂

منممممم🤣

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی🤣🤣قربون صدقه هاتونو از غلامتمو..به نفسم و عشقم تغیر بدید😂

نفسم و عشقمم من خوشم نمیاد. 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
من از دیروز یبوست داشتم و الان کاملا رفع شد، مرسی اسی عزیز کوچیکو غلامتم 😍😍

🤣

من مجردم پسری که اینجوری باشه ردش میکنممن زیادی بد اخلاقم یا اینا لوس.؟من که اینجوری نیستم اون اینجو ...

من به سریال ایرانی ایراد میگرفتم میگفتم نمیتونن کاری کن مجبورن از این حرف های مثلا عاشقانه بزنن امروز دیدم تو واقعیتم همین جوریه

خیلی قشنگ گفتی از این جملات بلدی بگو استفاده کنیم

آخه بی احساس تر از من دیگ نیست تو این مسائل

زندانشو بگو کجاس

الان میگه غلامتم بگو(غلام چیه شما تاج سر مایی

من مجردم پسری که اینجوری باشه ردش میکنممن زیادی بد اخلاقم یا اینا لوس.؟من که اینجوری نیستم اون اینجو ...

بآبا دختره ک۶ اصلا به پسره رو نمیده 

دختره بهش میگه من سرورتم پسره هم قبول داره علاوه بر اون میگه غلامتم  

من به سریال ایرانی ایراد میگرفتم میگفتم نمیتونن کاری کن مجبورن از این حرف های مثلا عاشقانه بزنن امرو ...

گند زدن تو فیلماشون با این جملات