2777
2789
عنوان

دلم میخواد رئیس جمهور بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 75 پست
عالیهزنایی رو می بینم که این جور خودشون و کم و بی ارزش می بیننتا زمانی که معتقد باشی حرف زدن قبلش فک ...

چه ربطی داشت به بی ارزش کردن من . اونی که میکه زن برا مقام قضاوت و .. مناسب نیست بخاطر روحیاتش حرف یکنفر نیست . حتما هزار نفر پشتش فکر کردن و تصمیم گرفتن با عقل و منطق . 

البته ببخشیذ اونا همه اشتباه فک میکنن درسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما فرق شوخی و جدی رو نمیفهمی؟؟!!! ببخشیدا شاید شما منطقی نباشی و احساست ب عقلت غلبه کنه همه ک مث شم ...

اکثر خانم های کشورمون زن ستیز و مردسالار هستن

و خودشون رو جنس دوم میدونن

از ماست که برماست😏

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
اکثر خانم های کشورمون زن ستیز و مردسالار هستنو خودشون رو جنس دوم میدونناز ماست که برماست😏

دقیقا درود بر شما

کی گفته زن نمیتونه یه کشور رو اداره یا قضاوت کنه

تو کشورهای دیگه چجوری میتونن

مکانیسم بدن اونا با ما چه فرقی داره مگ اونا هم مادر نمیشن

تازه رئیس جمهور یک کشوری  تو زمان رئیس جمهوریش بچه به دنیا اورد این افکار ماست که ما رو کوچیک کرده

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

اصلا سخت نیست باور کن اگر مدال برنز بیاری میتونی پزشک بشی  میتونی درخواست بدی تغذیه یا فیزیو بخونی اگر طلای المپیک بیاری میتونی درخواست ریاست هر جایی رو کنی و البته سواد و تحصیلات زیادی نمیخواد حداقل تا ششم ابتدایی حداکثر تا دیپلم

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

هیچ چیزی غیر ممکن نیست. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
اصلا سخت نیست باور کن اگر مدال برنز بیاری میتونی پزشک بشی میتونی درخواست بدی تغذیه یا فیزیو بخونی ا ...

مچکرم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😅تعطیلی فقط همون جمعه

نظرت چیه فقط جمعه بریم سرکار بقیه روزا تعطیل؟ 

هوم ؟ فکر عالی نیست آیا؟‌

مدرسه ام فقط جمعه باشه 

۸ شب بریم ۸ و نیم بیایم خونه؟😂💔

اگه کشور دست من باشه کلا به فنا میره

نظرت چیه فقط جمعه بریم سرکار بقیه روزا تعطیل؟ هوم ؟ فکر عالی نیست آیا؟‌مدرسه ام فقط جمعه باشه ۸ شب ب ...

😂 اینجوری یه مشت تنبلیم که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاسفانه من اصلا حوصله هیچی ندارم😂💔کاش نی نی سایت قابلیت ویس فرستادن داشت حوصله تایپ کردنم ندارم😂

اخ چقدر حق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکثر خانم های کشورمون زن ستیز و مردسالار هستنو خودشون رو جنس دوم میدونناز ماست که برماست😏

والا بخدا. بخشیش از عقده نشأت میگیره ولی عمده این نوع تفکر از فرهنگ دینی پدیدار میشه. جایی ک زن تبدیل میشه ب کشتزار مردان😏😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡