2777
2789
عنوان

کرم ضد جوش چی سراغ دارین عالی باشه

84 بازدید | 15 پست

خانما صورم خیلی جوش جوشی هست همینطور جای جوش های قبلی سیاه شده و ی طرف صورتم ی مدتیه جوش های بزرگ میزنه و واقعا پوستم افتضاح تا حالام بهش نرسیدم فقط ی لایه بردار میزنم اونم برا جوش نیس ی کرم خوب ک بد گیر نیاد بهم معرفی کنید تا کلا جوشام بره ممنون

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

عشقم من مشکل هورمونی دارم با اینکه با هیچ کرمی پوستم خوب نمیشد با محصولات فاربن خوب شد

من تونر فاربن گرفتم 

اول با تونر کاملا تمیز میکنم پوستمو

بعدش انتی آکنه فاربن رو روی پوستم اسپری میکنم

واسه کل رفیقامم گفتم نتیجه گرفتن عاااالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دوتا ام ترمیم کننده ان واسه جای جوشبهترشو پیدا نمیکنی

عزیزم اسم هردو رو میگی؟

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
این دوتا ام ترمیم کننده ان واسه جای جوشبهترشو پیدا نمیکنی

ممنون عزیزم فقط کجاها باید برم بگیرم لوازم ارایشی یا داروخونه

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن
عزیزم این انتی اکنه ام استفاده کردم خوب بودهاگه Farben گیرت نیومد اینو بزن

ممنونمممم از راهنماییای خیلی خوبت عزیزم💖💖💖💖💖

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
کرم ترمیم کننده دوتینی و سکین وان

فقط اینکه عزیزم شب بزنم ترمیم کننده ها رو تا صبح بمونه؟؟؟

و اینکه چون دوتا هستن هردو رو باید بزنم یا چی؟

فقط اینکه عزیزم شب بزنم ترمیم کننده ها رو تا صبح بمونه؟؟؟و اینکه چون دوتا هستن هردو رو باید بزنم یا ...

سعی کن شبا بزنی من خودم 

اگه ارایش داشته باشم با میسلار واتر پاکش میکنم بعد با فیس واش میشورم و تونر میزنم بعدش انتی اکنه

و بعدش این ترمیم کننده ها

به کل صورتت نزن اندازه یه عدس روی جای هر جوش بزن خودشون جذب میشن اولی ک جذب شد بعدش دومی رو بزن

البته اینا جوش رو نمیبره هااا جای جوش هاش قبلی رو میبره

واسه رفع جوشت ام یه عکس گذاشتم اونو بگیر

سعی کن شبا بزنی من خودم اگه ارایش داشته باشم با میسلار واتر پاکش میکنم بعد با فیس واش میشورم و تونر ...

اهاااا درسته..بازم ممنونمممم از وقتی ک گزاشتی گلم💖💖💖💖

2810