2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم 💖بوشهر ‌‌. تراز رشته زبانم شد ۸۲۱۱ قبول شدم و شهرمون ۲ نفر میخواست و من نفر اول شدم ابجیم هم ...

موفق باشید هر دو من امسال باید کنکور بدم همش میترسم نشم اون چیزی که میخوام شهرکرد زیاد متقاضی داره 

اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی
موفق باشید هر دو من امسال باید کنکور بدم همش میترسم نشم اون چیزی که میخوام شهرکرد زیاد متقاضی داره

نگران نباش من تهرانم اینجا انقدر متقاضی داشت اکثریت با یه غضبی‌ ب هم نگا میکردن‌ رقابت بالا بود اما همش تلاشه همش

خیلی ممنونم . نه فقط تلاش کن نگران هیچی نباش . نترس . درسته امسال خیلی اذیت کردند اما ارزشش رو داشت پس فقط تلاش کن عزیزدلم 😍

نگران نباش ظرفیت هم حتما بیشتره پس اصلا نگران نباش ان شا الله نتیجه زحماتت رو میگیری 🙌🏻

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
دوقلویین؟

بله 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
نگران نباش من تهرانم اینجا انقدر متقاضی داشت اکثریت با یه غضبی‌ ب هم نگا میکردن‌ رقابت بالا بود اما ...

عزیزم از کی شروع کردید به خوندن؟

کلا وضع درسیتون چطور بود؟

خیلی سخته قبولی فرهنگیان؟

عزیزم از کی شروع کردید به خوندن؟کلا وضع درسیتون چطور بود؟خیلی سخته قبولی فرهنگیان؟

در طول سال خوب خوندم برای نهایی و منابع فرهنگیان، معدل نهاییم ۱۷ و ۷۲ شد. دو ماه مونده ب نهایی ۱۲ ۱۳ ساعت ولی قبلش ۶ ۷ ساعت خوندم 

نه خیلی سخت نیست شدنیه کاملا گزینش و اینام‌ اصلا سخت نیس‌ ی هفته براش خوندم‌ قبول شدم

کنکور هم تاثیر درسای تخصصیم کم بود ۱۵ درصد 

اونو خیلی خوب هم ندادم‌ اما ۵۰ درصد معدلم کمکم کرد

سلاک رشتتون ریاضی بود؟

سلام . بله رشتمون ریاضی بود ابحیم تو شهرمون اول شد ولی تنها چیزی که شهرمون داشت آموزش ابتدایی بود 

البته زبان هم شرکت کردیم که آبجی تراز نهاییش می‌وزد ولی کد ۶ خورده بود متاسفانه و من قبول شدم 

ممنونم عزیزمولی انگار دانش آموز نبودید نه؟

خواهش میکنم . 

ما پارسال دیپلم تجربی گرفتیم امسال رشته ریاضی کنکور دادیم 

در طول سال خوب خوندم برای نهایی و منابع فرهنگیان، معدل نهاییم ۱۷ و ۷۲ شد. دو ماه مونده ب نهایی ۱۲ ۱۳ ...

عزیزم میگم تراز مصاحبه شما چقدر بود ؟