2777
2789

من کلاس موسیقی و  طراحی میرم

هزینه اشون واقعا زیاده

دیگ هزینه ی اینکه ماهی 1/5 بدم باشگاه رو ندارم

میخوام توی خونه ورزش کنم

ولی نمیدونم اصن موثر هست یا نه

اندامم خوبه و اضافه ورن ندارم. فقط وست دارم سفت شن ماهیچه هام

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

خیلی تلاش میخواو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرکات اشتباه فرم بدن را به غلط تغییر میده 

باشگاه برو زیر نظر مربی خوب 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

کجا زندگی میکنی یکو نیم باشگاه میشه

محله ما بهترین باشگاه لاوهمه تجهیزات ته تهش ۶۰۰ هست

اطراف تهرانیم

و اینک اگه برنامه خوب داشته باشی خونه هم میشه پیج ارتا رو دنبال کن برنامه تو خونه و طرز درست رفتنش هم یاد میده

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

بله عزیزم جدا از زمان بردنش

باید ورزش با دمبل باشه اون سنگینی دمبل تاثیرگذاره وقتی هم ک عادی میشه باید دمبل سنگین تر بشه

می تونی با شیشه نوشابه پرازآب شروع کنی بعنوان دمبل

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
کجا زندگی میکنی یکو نیم باشگاه میشهمحله ما بهترین باشگاه لاوهمه تجهیزات ته تهش ۶۰۰ هستاطراف تهرانیمو ...

شیرازم

باشگاه های اطراف خونمون همین رنج قیمتن

باشگاه های ارزون تر هم دیدم ولی کثیف بودن 

باشگاه هم تلاش میخواد دیگ

ولی خونه و باشگاه فرق میکنه

اگر اشتباه بزنی فرم بدنت بهم میریزه

ببخشید شما اهل کحایین باشگاه انقدر گرونه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ولی خونه و باشگاه فرق میکنهاگر اشتباه بزنی فرم بدنت بهم میریزهببخشید شما اهل کحایین باشگاه انقدر گرو ...

شیرازم

البته یک و نیم با برنامه

شیرازمالبته یک و نیم با برنامه

اها

ب هر حال بستگی ب خودت داره

همشم نمیشه تو خونه تجهیزات و اینا میخواد تو خونه نیست

باید کش فیتنس بخری باهاش تمرین کنی تمرینات رو تو اینستا پیدا کن عالین، سفت میکنه من بارداری باشگاه نمیتونستم برم با کش بدنمون سفت نگه داشتم

بجای دمبل هم بطری نوشابه یا آب معدنی کوچک و بزرگ رو پر آب کن دمبل بزن..

من خودم‌ هفته ای دوبار میرم باشگاه عصلاتمو سفت میکنم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

باشگاه روو میدونی که ول نمیکینیو ادامه میدی،ولی ورزش توی خونه،ادم تنهاستو یکم‌شل میشه واسه ادامه دادنش.گاهی هم حوصله نداری ورزش کنی...ولی تو باشگاه پیگیر تری