2777
2789
عنوان

ویار سفیداب و خاک نم خورده دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 21 پست
وای نگو منم فقط مُهر میخورم

مهر ندارم تو خونه اگر بود حتما خیسش میکردم میخوردم ولی ی جا ک‌ رد میشم اگر بو خاک نم خورده بیاد مست میشم میخام همونجا وایسم 

ویارم از خیارشور رسید ب چی🤣

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی تو بارداری یا روزای عادی؟

روزهای عادی هم داشتم توی بارداری چون حالت تهوع شدید داشتم و غذا نمیتونستم بخورم و هرچی هم خورده بودم بالا آورده بودم واسه همین بدنم خیلی خیلی ضعیف شد.هموگلبین شدیدا پایین آهن پایین فریتین داغون....واسه همین توی بارداری این ویار صد برابر شده بوده متأسفانه .کلا با سفیداب زنده بودم.خیلی میخواستم بخورم ولی نمیخوردم ولی تا بو میکردم چشمام حداقل باز میشد

کم خونی داری که ویارت این چیزاس

اره قرص اهنم تموم شده شوهرم نخرید گفت قدیما ک‌ این چیزا نمیخوردن.

مامانم کفت عکس نسخه تو بفرس برات بخرم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

روزهای عادی هم داشتم توی بارداری چون حالت تهوع شدید داشتم و غذا نمیتونستم بخورم و هرچی هم خورده بودم ...

فک‌ میکردم فقط خودم هوس سفیداب کردم خیالم راحت شد تنها نیسم

اره قرص اهنم تموم شده شوهرم نخرید گفت قدیما ک‌ این چیزا نمیخوردن.مامانم کفت عکس نسخه تو بفرس برات بخ ...

چه برندی میخوری؟

حتما آهنت رو بخور.

قرص آهنت یبوست آور نیست؟

من اوایل بارداری آهن میخوردم بعد یبوست شدید گرفتم دیگه نخوردم الکی به دکترم میگفتم میخورم.بعد روز زایمان تا پای مرگ رفتم.شدیدا کم خون شده بودم.