2777
2789
عنوان

رمانی که 😨😈😢

56 بازدید | 8 پست

من ی نوجوانم  ب تشویق بعضی از همکلاسی هام 

ی دوماهی میشه  ک رمان میخونم رمان هم ب شدت سم هستش جوریکه ک امشب ب طور واضح صحنه های روابط .‌.. رو گفته بود  درسته تقریبا نزدیکای ۶۰۰ تا پارت یا بیشتر خوندم از رمان های مختلف اما تا ب حال در این حد نبود 

بعد از خوندن اون پارت واقعا حالم بد شد و تپش قلب گرفتم 

دوستان لطفا قضاوت نکنید برا دختری ک هیچ حمایت عاطفی از طرف خونوادش و خصوصا پدرش نمیشه خیلی عادیه ک بخواد بره سمت همچین رمان هایی  

من واقعا دختر آفتاب مهتاب ندیده ایم   و شاید ب همین خاطر  هس ک الان انقدر ترسیدم من قبلا حالم از ازدواج بهم می‌خورد اما بعد از خوندن رمان  خیلی دلم میخواد ی نفر بیاد تو زندگیم 

میدونم واسه من نوجوان خیلی خواسته  بدیه و این هم بخاطر کمبود محبت از طرف پدرم  نباید همچین احساسی داشته باشم   چن بار هس ک ب خدا قول میدم سمت رمان نرم اما عادت کردم دیگه  چ کنم  فعالیت دیگه ای هم نمیتونم داسته باشم چون مادر پدرم سخت گیر هستن و بابا خسیس و پول کلاس تابستونی نمیده ک هیچ اجازه شم نمیده خوش ب حال بقیه بخدا ب همه حسودیم  میشه از ی جا ی چی دارن  دیگه اما من چی هیچی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای 

همش یاد دوران سمی نوجوانی خودم میفتم دلم میخواد خودمو اتیش بزنم همچین رمانایی میخوندم .

کلی ژانر دیگه واسه خوندن هست ، هری پاتر اینا خوندی ؟؟

مجموعه خردم کن و ...

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم