2777
2789
عنوان

مقعد بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2572 بازدید | 108 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا اینطوری شده تو بارداری داروی غیر مجاز مصرف کردی

تو ماه سوم آنفولانزا شدید گرفتم شایدم کرونا بود نمیدونم یه ماه افتاده بودم ولی دکتر میرفتم میگفتم باردارم دارو و سرم هم مصرف کردم نمیدونم شایدم ازعوارض واکسن کرونا باشه

ان شاالله خوب بشه و خدا شفا بدهخیلی سخته. نمیخوای دکترشو عوض کنی؟تو سونو ها این مشکل رو تشخیص ندادن ...

ممنونم ان شالله دنبال دکتر خوبم که اینجور مواردی رو درمان کرده باشه بعضی دکترا به گوششون هم نخورده انگار این مریضی

تو سونو هیچی بهم نگفتن همیش میگفتن سالمه همه چی خوبه من بعد زایمان فهمیدم شوکه شدم بچمو نیاوردن پیش یه راست رفت اتاق عمل😭

پمادتتراسایکلین رو هم امتحان کن بلک اون جواب بهتری بده زخمش خوب بشه

باشه اینو امتحان نکردم بگیرم خداکنه جواب بده

نمیدونم طب سنتی برم شاید داروی گیاهی چیزی بدن برای زخمش 

باشه اینو امتحان نکردم بگیرم خداکنه جواب بدهنمیدونم طب سنتی برم شاید داروی گیاهی چیزی بدن برای زخمش

بچمو ک ختنه کردم دکتر واس زخمش داد ک زود خوب بشه

اگ میتونی روزا پوشکش نکن ب محض اینک دیدی شلوارش کثیف شد سریع عوض کنی.چون خود مدفوع هم باعث سوزش میشه

بچه ها اگ روی خودشون فشار بیارن ک باد بیرون کنن هم مقعدشون کثیف میشه 

انشالله ک بچتون مشکلش حل بشه

بچمو ک ختنه کردم دکتر واس زخمش داد ک زود خوب بشهاگ میتونی روزا پوشکش نکن ب محض اینک دیدی شلوارش کثیف ...

پسرم ۱۱ ماهشه بی اختیاری مدفوع داره روزی بیست بار پوشکش عوض میکنم میشورمش همیشه پوشکش کثیفه نمیتونم باز بذارم به خاطر همین بی اختیاری و اینکه مدام مدفوع میریزه رو زخمش زخما خوب نمیشن با اینکه تندتند میشورمش پماد میزنم ولی فایده نداره انقدر زخماش درد داره هنوز نمیتونه بشینه میذارمش که بشینه جیغ میزنه و خودشو سر میده میخوابه😮‍😔

2810