بچم مقعد بسته به دنیا اومد ۲ بار عملش کردن روده بزرگ نداره و فقط روده کوچیک داره به خاطر همین مدفوعش خیلی ابکیه و پشتش کلا زخمه و خوب نمیشه بی اختیاری داره نمیدونم چکار کنم خیلی زجر میکشیم ترو خدا اگه کسی این شرایط رو داشته کمکم کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم چرا اینطوری شده تو بارداری داروی غیر مجاز مصرف کردی
تو ماه سوم آنفولانزا شدید گرفتم شایدم کرونا بود نمیدونم یه ماه افتاده بودم ولی دکتر میرفتم میگفتم باردارم دارو و سرم هم مصرف کردم نمیدونم شایدم ازعوارض واکسن کرونا باشه
بچمو ک ختنه کردم دکتر واس زخمش داد ک زود خوب بشهاگ میتونی روزا پوشکش نکن ب محض اینک دیدی شلوارش کثیف ...
پسرم ۱۱ ماهشه بی اختیاری مدفوع داره روزی بیست بار پوشکش عوض میکنم میشورمش همیشه پوشکش کثیفه نمیتونم باز بذارم به خاطر همین بی اختیاری و اینکه مدام مدفوع میریزه رو زخمش زخما خوب نمیشن با اینکه تندتند میشورمش پماد میزنم ولی فایده نداره انقدر زخماش درد داره هنوز نمیتونه بشینه میذارمش که بشینه جیغ میزنه و خودشو سر میده میخوابه😮😔