avocado_korea مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 1615 عنوان بیاین از دیت اولمون بگیم 128 بازدید | 8 پست شهر ما کوچیکه دیت اول هم رفتیم تو شلوغ ترین و تو چشم ترین کافه 🤣 همش هم به هم میگفتیم شما بعد من استرس میگیرم زیاد حرف میزنم اینقدر زررررر زدم که هنوز یادش میوفتم آب میشم 1403/05/31 | 00:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیناشوونم عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 5484 امون میدادی اون بنده خداعم خودشو معرفی کنه😂 کاربری ششم زخم شدم از بس ترکیدم
مژگان۷۶۷ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 3041 😂حققق من خیلی کم حرفم یکم استرسی ک بشم اینقد حرف میزنم قشنگگگ تر میزنم😐 دوستان کاربری دست ۳ نفره 🤌🏻
دخترک_درخشان عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 4425 بعد ۶ ماه عشق و عاشقی با هم رفتیم بیرون شام خوردیم فرداش هم رفتیم ناهار خوردیمرابطه لانگ دیستنس همینه کلا یکی دو تا دیت داره😂البته تموم شد اون رابطه دیت خوبی بود همچیش عالی بود👍🏻❤️بعد اون ادم دیگه نرفتم تو رابطه و قبلش هم رابطه نداشتم فعلا دیت بی دیت😂✌🏻 🩷
zariizzm عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 954 اولین رلم بود فک میکردم ادمه دیت اول برد ی جای پرت اخر شهرمون کنار دریاشهر ما هم کوچیکهخاک تو سرم ک فک کردم ادمه هودیشو داد بپوشم من خرش شدمولی بعدش فهمیدم ی خسیسه ک دوومی ندارهدو،سه بار دیت رفتیم یبارشم ی خوراکی نگرف پسره منحرف بیشورررر خسیسسس حامله نیستمااا،روز شماری تولد کراشِ جذاب و جینگولیمه فدای پسرم بشم ک🤱🏻🫶🏼🥹
مارالشونم عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 1048 من دیت اولم عالی گذشت یه کافه رفتیم یه رستوران همه چی خیلی کیوت گذشت اوج سرما هم بود
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17212 ما چون دانشجو بودیم همیشه اکیپی یا با دوستامون بودیم و خیلی حرف میزدیم و شیطنت میکردیم و خوش میگذشت اولین بار که تنهایی رفتیم حتی تو چشم هم نگاه نمی کردیم و کاملا رسمی صحبت میکردیم و غذا از گلومون پایین نمی رفت حالا سه روز قبلش با دوستامون بودیم نصف همبرگر منو دزدید منم نوشابه اش رو برداشتم ، اونوقت اون روز اینطوری مظلوم شده بودیم 🫠 شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.