2777
2789
عنوان

یچیزی داره آزارم میده ب خودکشی فکر میکنم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 59 پست
عزیزم ینی منم دختر سر زبون دار میشماین چیزا ارثی نیست؟ امید داشته باشم ک خوب میشم؟وای دعا کن خیلی آز ...

حتما برو تو اجتماع کلاس و اشتغال خیلی کمکت میکنه

ویدیو تو یوتیوب و اینستا هم پره سعی کن از خوش صحبتا کپی کنی

بله عینا دیدم پیشررفت یه نفر رو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر گل هزاران یا میلیونها نفر ممکنه ابنطوری باشن، اصلا چیز بدی نیست و راه حل های روانشناسی خودش رو ...

اره عزیزم منم مشکلم همینه چجوری خوب شم چجوری سر زبون دار شم از حق خودم دفاع کنم کجا برم 

من یکمم بخاطر ظاهرم خجالتی بودمولی وقتی مثل بقیه لباس بپوشی به خودت برسی یه مقدار ارایش کنی میبینی ه ...

مثل بقیه لباس بپوشه یعنی بی حجاب شه تا بقیه تحویلش بگیرن،؟ نه خواهر من ایشون اگه بخوان حالشون خوب باشه با تغییر ظاهر درست نمیشه با تغییر تفکر و رفتارشه که اعتماد به نفس زیاد میشه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
2805
یعنی حرفی برای گفتن داری ولی خجالت میکشی بگی?یا اصلا حرفی نداری ?

خیلی وقتا دارم و نمیتونم بگم گفتنی هم صدام میلرزه یجور افتضاح جواب میدم مسخره مبکنن

خیلی وقتا نمیتونم پیدا کنم

مثل بقیه لباس بپوشه یعنی بی حجاب شه تا بقیه تحویلش بگیرن،؟ نه خواهر من ایشون اگه بخوان حالشون خوب با ...

نه عزیزم

منظورم استایل خوب بود

الان ماشالا همه انقدر به خودشون میرسن نمیشه خیلی ساده رفت بیرون

اره عزیزم منم مشکلم همینه چجوری خوب شم چجوری سر زبون دار شم از حق خودم دفاع کنم کجا برم

این چیزا رو باید علمی و تخصصی پیش بری. 

مثلا خیلی ها اطلاعات کافی ندارن که بگن، بعضیام کلا اشتباه راهنمایی میکنن.

در کل مسئله معمولی هست که حل میشه. اصلا نگران نباش. 

نکته بعد اینه آدم لازم نیست سر زبون دار باشه و ... اتفاقا یکی از نشونه های بلوغ اینه که آدمای با شخصیت و دانا بیشتر گوش میدن و کمتر صحبت میکنن.

میدونن چه جایی، چه حرفی بزنن و ... 

همینکه سعی کنی خوب زندگی کنی، یعنی موفقی. 🦋🌺

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

عایییی این لرزش صدا خیلی رو مخه 

ولی درست میشه همیشه راه حل تو اونیه که ازش فرار میکنی 

جای قایم شدن برو جلو 

من خودم از ادما میترسیدم اصلن ولی خب خودمو انداختم تو بازار 

ینی بازم نرفتم سراغ مهمونیای خونوادگی از اونا هنوزم میترسم   ولی خب خریدای خونرو گردن گرفتم با تاکسی رفتم اومدم تا مجبور شم حرف بزنم 

هر بارم یه سوتی حدید میدادم ولی الان دیگه پررو شدم انقد که خوب حرف میزنم منظورم اینه جواب اونایی که اذیتم میکننو میدم بدم میدم کسی حرف بیخود نمیزنه

مشکلتو حل کن معاشرت کردن با ادمای با فرهنگ خیلی لذت بخشه 

وقتی یه مشکلی وجود داره توان حل شدنش زود تر توت شکل گرفته 

شاید خیلی مسخره باشه این حرفم ولی کل دیرزو داشتم از خودم تشکر میکردم که فلان روز از فلان پل نپریدم تا خودمو کشته باشم 

یکم که بگذره مشکلا کوچیک میشن ولی مردن راه حلشون نیست 

مثل بقیه لباس بپوشه یعنی بی حجاب شه تا بقیه تحویلش بگیرن،؟ نه خواهر من ایشون اگه بخوان حالشون خوب با ...

حرفتون درسته ولی باید بگم حداقل سی درصد اعتماد به نفس ظاهر اراستس الان دیگه چادر پیچ شدنو این داستانا اگه با اراستگی نباشه فقط ضعف اعتماد به نفسه 

من خودم چادریم 

میخاستم پامو از خونه بزارم بیرون باید از گشت ارشاد رد میشدم تازه بهم میگفتن انقد به خودم نرسم که حجاب ینی خود نمایی نباشه !

تو سن کم به خاطر این حرفا بین رنگ و ورانگی بقیه دوستام گم شدم  

اینو برا بقیه نمیگم برا خودمه من یکی بخاطر اراسته نبودنم منزوی شدم 

بعد اومدم یکم رسیدم به خودم دیدم اصلا اراستگی با حجاب فرق داره ادم میتونه یه حجاب زیبا داشته باشه روسری و ساق دستش ست باشه کفشش رنگی باشه مدل چادرش قشنگ باشه صورتش مرتب باشه در حد خودش یه ارایشیم داشته باشه ...

در کل منظورم اینه این کمبود اعتماد به نفسه که خودشو به شکل لرزش صدا و ناتوانی تو حرف زدن نشون میده 

باید بریم دنبال ریشش اون چیزی که در اصل منزویمون میکنه 

حرفتون درسته ولی باید بگم حداقل سی درصد اعتماد به نفس ظاهر اراستس الان دیگه چادر پیچ شدنو این داستان ...

درسته و مال همه فقط ریششون پوشش نیست 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
2810