2777
2789
عنوان

یچیزی داره آزارم میده ب خودکشی فکر میکنم توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 59 پست

اینا کلا بستگی به نحوه بزرگ شدن و اینکه چقدر تو جامعه هستی تاثیر داره به اضافه اینکه سن هرچقدر میره بالاتر و یه مقدار که بیرون میری و تو اجتماعی رفته رفته بهتر میشه این حالت فقط کافیه که یه مقدار اعتماد به نفستو ببری بالا و به این فکر کنی که چقدر از دید بقیه جذابی که دوست دارن باهات صحبت کنن تا کم کم درست شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم از تو بدتر بودم حتی دوسال اول عقدم خیلی حس بدی بود  الان خوب شدم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

همیشه باراول سخته بار دوم آسون میشه فقط انجامش بده 

کمتر فکر کن خیلی فکر نکن عمل کن خودتو توی عمل انجام شده قرار بده   از کانال تلگرام و پیج اینستاگرام  روانشناسی و اینا میتونی کمک بگیری  و اگه بتونی بری مشاوره خیلی خوبه  انلاین و تلفنی هم هست ولی حضوری بهتره

منم اینجوریم

یکمش از حساس بودن بیش از حده

که خب دست ما نیست 

یکمشم از بیرون نرفتن و تو اجتماع نگشتن

هرروز برو پیاده روی

خرید

دوستای جدید پیدا کن باهاشون برو کافه

یه کلاس جدید بنویس و شرکت کن

همشون کمکت میکنه

اول باید حال خودتو خوب کنی خودتو با مهارت هایی بکشی بالا بعد که اعتماد به نفس گرفتی بری تو جمع 

یکمم باید صلح پذیر باشی برای توی جمع بودن ولی وقتی حرفی کاری میکنی محکم باش قراره اتفاقه بدی هم بیوفته پاش وایسا واسه چیزی که میخوای 

ببین تهش مرگه تو خوب صجبت کنی نکنی آخرش میریم اون دنیا پس از چند سالی که داری خوب استفاده کن جوری میخوای استفاده کن خدا بزرگه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

پادکست های علی میرصادقی هم خیلی جذابه و تاثیر گذاره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
2810