دوستان دغدغه من شده سوسک خونه جدید ده روز قولنامه کردیم سم چغندر زدم باز زنده دیدم امروز صبح سم کامن زدم ۳تا مرده دیدم دارم دیوونه میشم اگ خونه پر سوسک باشه چ خاکی ب سر کنم جمعه باید اسباب ببرم هم خودم دیوونه شدم هم شوهرم دیوونه کردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من خونم نو سازه یه خونه رو تو واحد ما اجاره دادن افغانی اینا با خودشون سوسک ریز اوردن پخش شدن تو ساختمون این سوسکا تو خونه منم اومدن هر چی سم زدم فایده نداشت تا اینک یکی بهم سم خمیری برسودا رو معرفی کرد واقعا عالیه من بعد نابودی سوسکا سما رو نکندم گذاشتم بمونن چون این افغانیه هنوز هست اون سوسکا تو راهرو هستن ولی دیگ این سوسکای ریز المانی تو خونه من نیست اینم بگم برسودا سوسک سوسری رو از بین نمیبره
ما خونه مون سوسک داشت یه مدت از داروخونه سم بکش بکش گرفتیم خیلی خوب جواب داد....دیگه اصلا در نیومد...رو هر سوسک و مورچه ای جواب میده...فقط اگه خواستی بگیری حواست باشه چون پودریه...اگه بچه کوچیک داری دم دستش نذاری.....ببین با یه بار زدن جواب نمیگیری...چون بعد یه. مدت اونایی که توی تخم بودن در میان....هر چند وقت باید بزنی...بعدم باید بگردی ببینی کجا تخم گذاشتن اونارو هم خودت زودتر از بین ببری...
❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
والا اون قدیما مامانم اینا تو یه خونه رفتن ازینا داشت هرچی زدیم نابود نشدن یه مدت کم میشد دوباره زیاد میشد تازه بعدشم که ازونجا رفتیم تو وسایلامون مونده بود چنتا🤦🏻♀️