2777
2789

دوسال پیش بعد از رابطه دچار خارش سوزش درد مثانه کمر لگن شدم  و تکرر ادرار و ترشحاتم خشک شد وقتی به دکتر زنان رفتم تشخیصی نداد و فقط داکسی و مترونیدازول داد و همچنان بدتر میشدم. رفتم اورولوژ کشت ادرار و تست بیماری های مقاربتی نوشت که هردو منفی بود ولی چون از درد داد میزدم لووفلوکساسین داد که کمی بهترم کرد ولی بعد از قطع کردن دوباره شدت گرفت.بعد شش ماه عذاب یه اورولوژ به نام امید پویان یه تست انتی بادی خون نسبت به باکتری اوره پلاسما و مایکو پلاسما برام نوشت و مثبت شد و متوجه شدیم مشکل این دو باکتری بوده

چون خودم خیلی اذیت شدم این تجربرو به اشتراک کذاشتم

این دو باکتری اولا تشخیص داده نمیشن دوما بسیااار به دارو مقاومه

اگر شماهم حالات عفونت دارین ولی تست ها منفیه و دکتر تشخیص نمیده اگر تهران هستین برین پیش دکتر امید پویان اورولوژ یا دکتر پریسا پور صمیمی متخصص عفونی

تست انتی بادی خون برای این دو باکتری هم داخل تهران ازمایشگاه پارسیان نارمک انجام میده

این باکتری ها دیواره سلولی نداره پس پنی سیلین ها و خیلی از انتی بیوتیک ها بهش اثر نمیکنه به ازیترو هم مقاوم شده

بیشترین نتیجرو من از مصرف ۱۴ روز موکسی فلوکساسین +۱۴ روز مینوسیکلین گرفتم که پشت هم انجام میشه و جزو دستور العمل های سازمان بهداشت جهانیه داکسی و مترونیدازول اصلا نخورید هیچ اثری روش نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مورد دیگه اینکه جنتامایسین این دوتا رو خوب میکنه ولی به هیچ عنوان اگر براتون تجویز کردن نزنید چون آمپول خطرناکیه و به گوش و کلیه آسیب میزنه، خیلی ها زدن و هیچی نشده ولی اگر ژنتیک شما مستعد باشه حتی با دوتا دونش آسیب شدید کلیه و شنوایی ایجاد میکنه 

داروی داخلی چیزی نداد گلم؟

لاکتوواژ ، دالاواگ، میکوزین، سیر ، هییییییچ کرم و شیاف واژینالی خوبش نمیکنه چون ظرف سه روز خودشونو داخل لگن بالا میکشن فقط موقع اجرای پروتکلی که نوشتم تو چهارده روز دوم دالاواگ سی هم هرشب واژینال مصرف بشه کمک میکنه