2777
2789
عنوان

فرق بین فرزندان😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 37 پست
خدا برای هم حفظ تون کنه .بله که میشن عزیز دلم

هنوز مجردم 

در آینده میگم 🥲😂

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
اونا پسرن؟متاسفانه این پسر دوستی تو جون بعضیاس...البته من دختر دوستی افراطی هم دیدم که پسراشونو محل ...

خواهر و برادرم 

جفتشون تااااج سرن 

از محبت و احترام 

تا عزت دادن و مشورت گرفتن 

برا مسافرت با اونا مشورت میکنن برا خرید خونه با اونا مشورت میکنن برا خواستگارای من با اونا مشورت میکنن 

عملا من آدم نیستم😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شای خیلی حساسیحالا من برای بچه هام میوه خورد میکنم مثلا دوتا سیب دوتا موز ازهرکدوم نصف میکنم ب ...

به حساسیت نیست شما ممکنه برای بچه هات همه چیز رو یکسان هم تهیه بکنی ولی یکی از بچه هات این دریافت رو داشته باشه که بین مون فرق گذاشته میشه مثلا زمان هایی که به بچه بزرگتر بگیم این کوچیکه تو بزرگی تو ببخش این نمی‌فهمه خشم ایجاد میشه بین شون 

یعنی الزاما بحث سر تهیه مواد غذایی و خوراک و پوشاک نیست بحث سر رفتاره و بچه ممکنه اصلا متوجه این نشه که مامانم میوه رو نصف می‌کنه چون مزه ها ممکنه متفاوت باشه و حتی شاید اگر بدونه منطق پشت این رفتار چیه براش بدتر باشه چون دیگه متوجه این نمیشه که چطور با یه ناکامی روبرو بشه و تفاوت ها رو ببینه و بپذیره همیشه باید چک بکنه که با دیگری یکسان داشته باشه و کمترین تفاوتی آزارش بده ولی همیشه میشه هیچ تفاوتی توی تأمین نیاز ها قایل نشد ؟ نه 

چون بچه ها در طول زندگی ممکنه نیاز های متفاوتی داشته باشن

من وقتی خواهرم دنیا اومد یک سال و دو ماهم بود مامانم موقعی که به خواهرم شیر میداد منو روی دوشش مینشوند یا روی پاش و یک سره نوازش میکرد صد خودشو گذاشت تا بین مون حسادتی شکل نگیره و فرقی ایجاد نشه توی تمام طول عمرمون هیچ وقت نشنیدیم پدر مادر بهمون بگن چون شما دخترید داداشا پسر پس یک قانون به دو شکل اجرا بشه اصلا کل زندگی پر از موقعیت های رفتاری ای بود که مشخص بود فرقی وجود نداره و به هر کس مطابق نیازش امکانات داده میشه نه خواسته هاش و اینطوری عدالت برقرار بود

برای همین اگر کسی لباس بیشتر هم واسش خریده میشد مسأله ای نبود کسی میوه بیشتری میخورد مسأله ای نبود چون اصلا مقایسه ای توی ذهن کسی اتفاق نمی‌افتاد تازه ما دو نفر هم نبودیم چهار نفر بودیم

بحث سر رفتاره حتما استارتر رفتاری دیده که این احساس رو گرفته نمیشه برچسب حساس بودن بهش زد 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

به حساسیت نیست شما ممکنه برای بچه هات همه چیز رو یکسان هم تهیه بکنی ولی یکی از بچه هات این دریافت رو ...

بله عزیزم متوجه ام میوه رو مثال زدم توهمه ی موارد به صورت جزئی دقت میکنم مثلا یکیشونومیبوسم حتما باید اونیکی رو ببوسم هیچوقتم طرفداری هیچکدوم رو نمیکنم مثلا دعوامیکنن هردو تنبیه میشن وتلوزیون به مدت 3ساعت خاموش میکنم 

بقیه که مهم نیستن فقط اون تاج سره احتمالا😒😏

اره دیگه شوهر من وام میگیره از فشار های خانم پدرشو خلاص کنه تهشم ما بد هستیم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله عزیزم متوجه ام میوه رو مثال زدم توهمه ی موارد به صورت جزئی دقت میکنم مثلا یکیشونومیبوسم حتما بای ...

خدا شما رو برای بچه هات حفظ کنه عزیزم و همینطور برعکس 

واقعا اینکه آدم چطور والدگری می‌کنه مهمه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁