2777
2789
😂😂😂 فکر خوبیه وگرنه یهو دیدی خل و چل شدیم ......والا من اونقدر فکر میکنم مخم سوت میکشه بخصوص شبا ...

دقیقا

من به مرحله ای رسیدم که به خودش چند تا اسم رو میگم بعد میگم هرکدومو دوست داری لگد بزن😃😃😃

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
دقیقا من به مرحله ای رسیدم که به خودش چند تا اسم رو میگم بعد میگم هرکدومو دوست داری لگد بزن😃😃😃

😂😂😂😂😂😂😂 وای خدا 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تکراریه

دیگه خدایی اسم معمولا تکراریه کم پیش میاد که ینفر فقط یه اسم رو داشته باشه

ایشالله سرخودت بیاد بعد بیای تاپیک بزنی برا اسمش 😄😄😄

نمیدونم😭😭😭😭 دوهفته مونده فقط .....دختر اولم بنا به دلایلی شد زهرا ...شوهرم گفت مهرسا شیکه آخرش آ ...

عزیزم زهرا اسم خیلیییی قشنگیه.ولی خب درعین حال هم جدید نیست هم زیاده پس دختر بعدیت اگه جدید باشه و تک اونوقت ممکنه دخترت ناراحت شه

عزیزم زهرا اسم خیلیییی قشنگیه.ولی خب درعین حال هم جدید نیست هم زیاده پس دختر بعدیت اگه جدید باشه و ت ...

دقیقا زدی ب هدف عزیزم خودم ب این فکر میکنم ولی دلم اسم مذهبی هم نمیخواد😕 حلما یاهلما چطوره عزیزم ؟؟؟ هر چند اینم خیلی زیاد شده اخه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
دقیقا زدی ب هدف عزیزم خودم ب این فکر میکنم ولی دلم اسم مذهبی هم نمیخواد😕 حلما یاهلما چطوره عزیزم ؟؟ ...

حلما زیاد شده اما اگ تو فامیلتون کسی این اسم رو نداره خیلی اسم خوبیه

دقیقا زدی ب هدف عزیزم خودم ب این فکر میکنم ولی دلم اسم مذهبی هم نمیخواد😕 حلما یاهلما چطوره عزیزم ؟؟ ...

بنظرم هلما به زهرا خیلییی میاد

رها هم همینطور(اما خب رها رو پسرم میزارن)

اما مهرسا و زهرا خیلیییی اختلاف دارن

خب اخه زهرا هم که اسم دختراولشه زیاده دیگه.میخاد اختلاف نداشته باشن

آره عزیزم بخاطر همین میخوام کسی هم نداره تو فامیل ...حالا شوهرم رو مهرسا کلید کرده .....اسم قشنگیه ولی واسه استارتر خوبه که دختر اولش. ...من دلم با هلماس که ب زهرا بیشتر میخوره

ما هم به دلایلی اسم دختر اولم رو گذاشتیم زهرا.انشاالله این یکی رو میذاریم حلما.صفت حضرت زینبه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آره عزیزم بخاطر همین میخوام کسی هم نداره تو فامیل ...حالا شوهرم رو مهرسا کلید کرده .....اسم قشنگیه و ...

اره بیشتر بهم میخورن

خب اخه زهرا هم که اسم دختراولشه زیاده دیگه.میخاد اختلاف نداشته باشن

خب منظورم این بود با اینکه زیاده ولی اسم قشنگیه 

ما هم به دلایلی اسم دختر اولم رو گذاشتیم زهرا.انشاالله این یکی رو میذاریم حلما.صفت حضرت زینبه

عه چه جالب عزیزم 

2810