2777
2789
پس چرا بنظر من خیلی ملوسه😕

خب عزیزم خودت خوشت میاد بزار رو دخملت..

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم

عزیزم میشه لینک اون تاپیکو اینجا بزاری من برم لیستو بردارم واسه دوستم؟اخه نام کاربریشو فراموش کرده و لیستم کامل نداره گفت براش بردارم لیستو.اتفاقا میخلستم تاپیک بزنم پیدا کنم خوب شداینجا دیدمت

عزیزم میشه لینک اون تاپیکو اینجا بزاری من برم لیستو بردارم واسه دوستم؟اخه نام کاربریشو فراموش کرده و ...

عزیزم دو تا گروه چله زیارت عاشورا زدم تو کدومش بوده؟اسم کاربریشو بگو ببینم تو کدوم بوده

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗

عزیزم اگه اسمی پسندیدی نظر نگیر که دلت دودل شه. ...من ب خانواده شوهرم که گفتم مهرسا همه مخالفت کردن مادرشوهرم گفت سخته من میگم مهسا. ..بقیه شون گفتن تا مذهبی هست این اسمای جلف چیه. ...خانواده خودم مخالفت کردن گفتن رو زبون نمیچرخه. ..اون وقت من با اینکه وقتی برام نمونده الان دو دل شدم متاسفانه...شوهرم و دخترم میگن مهرسا. ..ولی منو اطرافیانم دو دل کردن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
انقد گشتم که نگو بچم بی اسم مونده

مرسانا قشنگ تره به معنای هدیه خداوند

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
2810