2777
2789
عنوان

🥲 تروخدا زشتیمونو یادآوری نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 44 پست
عجب😂😂😂 رفتم فرم دبیرستان پرو کنم دو تا از همسنام اومدن بالا سرم اقا هر چی گیرشون اومد گفتن اص ...

ببین کی گفتم حسودتن زشتم نیستی پسرا رو دیدم به پسرایی که شبیه دختران میگن خوشگل 🤢به مردای واقعی میگن زشت😐 زیبایی خیلی متفاوته از نظر ما دخترا  تازه اگه زشتم باشی باز جذابی جذابیت مرد به چهره اش نیست اصلا 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مدرسه رو تموم کردم اما اون روز قشنگ به ذهن دارم

اها

میخواستم بگم اگه دبیرستانی هستین حالا چهره پخته تر میشه تغییر میکنه ولی شاید خودتون اینجوری فکرمیکنین

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
من مدرسه رو تموم کردم اما اون روز قشنگ به ذهن دارم

عکس میزاری ؟حقیقتو بهت میگم 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
من اقام به منم خیلی میگفتن بخصوص بچه های زیر ده سال یکبار یادمه به کناریش گفتش چقدر این زشته قلبم ...

آدم های بیشعور که به اسی میگن زشت قطعا بچه های بی تربیت بار میارن که به شما گفتن زشت 

ممنونم از حرفای قشنگت اما خب بچه زیر ده سال چی؟

بچه بی تربیت زیاد هست به همه هم میگن زشت از بی ادبیشونه 

خیلی قلب مهربونی دارین ، براتون دعا کردم .

حقیقتو گفتم 😁مرسی 🌹

با ۱۷ سال سن سر قبرم بهم کار میدن؟من باید فقط بمیرم با این قیافه

ای بابا بازم نوجوونی و دراماهاش 

هر دختری که تو سن تو از قیافش ایراد نگرفته نرمال نیست 

چندسال دیگه همه چی عوض میشه مطمعن باش

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
2810