2777
2789

حداقل صورتم یکم صاف نیست عمل بینی کنم فکم بی زاویه اس و عقبه کلی هم عمل کردم تا یکم بهتر شدم هیچ زیبایی ندارم همه فقط بهم میگن چشم ابروت خوشگله 

خوشگلی دیگ نداری کاش حداقل صورتم صاف بود بینیمو عمل میکردم چقدر من بدبختم حالم خیلی خیلی بده 

از اون بدتر بختی ک دارم و قیافه کسی ک پنج سال باهاشون و قزاره ازدواج کنم به دلم نیست واقعا روم نمیشه به خانوادم بگم اونی ک اومد خواستگاریم پنج ساله زاهاشم خیلی لاغره 

خیلی حالم بده خوشگلا قدر خوشگلی و شانسی ک دارین رو بدونین 

مگ نمیگن زشتا خوش شانسن؟ چرا من شانس هم ندارم ؟

عزیزم شما به خودت اینطور توهین میکنی چه برسه به بقیه 

یکم اعتماد به نفس داشته باش 

به خودت برس 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکستو بزار

همین ک‌چشم و ابروت خوشگله کلی شکر کن

بقیه رو میتونی با عمل اوکی کنی

آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤
فک رو جرّاحی کردی بازم عقبه؟ جنیوپلاستی هم انجام دادی؟

میتونم بهت بگم اصلا فک نداشتم آره هر عملی بود روی صورتم پیاده شده چقدر حسرت میخورم به اونایی ک زاویه فک دارن

بنظرم اینکه قیافه نامزدت باب دلت نیس از همه بدتره

چرا باهآش ۵ سال موندی خب

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

عزیزم نا شکری نکن، الان هییییچ احدی از قیافش راضی نیست، خودت داری میبینی دیگه... همه شبیه هم شدن از بس عمل کردن. فک و ژل لب و بوتاکس گونه و پیشونی رو و همچنین عمل بینی.. من دانش آموزان ۱۷ سالم میرن دنبال عمل .. همشون فکر میکنند داغونن، همین که سالم و سلامتیم الحمدالله

میتونم بهت بگم اصلا فک نداشتم آره هر عملی بود روی صورتم پیاده شده چقدر حسرت میخورم به اونایی ک زاویه ...

باید عکست رو ببینم..این جوری نمیشه گفت.شاید نیاز برای جرّاحی ثانویه داشته باشی.واسه معاینه دکتر رفتی؟ با تزریق فیلر هم خوب میشه ها.من خودم جنیوپلاستی کردم.از نتیحه راضی ام.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
عزیزم نا شکری نکن، الان هییییچ احدی از قیافش راضی نیست، خودت داری میبینی دیگه... همه شبیه هم شدن از ...

من راضیم 

و نچرال کاملم 

😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋