2777
2789
عنوان

خانما کسی هست ترس از دست دادن همسرشو

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 57 پست
خیلی سخته بخدا قسم که سخته همش ذهنم میگه باید دنبال اون اخبار بگردی وگرنه یکی میمیره الان چه چیزی جا ...

خب الان چندماه از اون ماجرای اخبار مگه نگذشته ؟؟؟

خب تو این چندماه کسی فوت شده ؟

یکسال هم بگذره کسی فوت نمیشه ولی روان شما داغونتر از الان میشه 

این افکار از طرف شیطانه تا ترس بندازه تو وجودت که از خدا دورت کنه ،شیطان قسم خورده که آدمهارو گمراه کنه ،نذار موفق بشه ،برو سمت خدا ،دستتو بذار تو دست خدا ببین چه آرامشی نصیبت میشه 

ذهن جایگاه شیطانه و روح جایگاه خدا 

اگه دیدی ترس تو جونت افتاد یا احساس بد و منفی تو دهنت راه افتاد بدون که کار شیطانه 

ولی هروقت آرامش داشتی بدون اون خداست و داره صدات میزنه تا بغلت کنه 

ترانه جان خدا منتظرته ،برو سمتش ،برو لمسش کن ،برو ازش بخواه شیطانو ازت دور کنه ،باور کن همون لحظه آرامش رو احساس می‌کنی چون خدا عاشق بنده هاشه 

و اینم بدون تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته و مرگ و همه چی فقط و فقط دست خداست ...

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
خب الان چندماه از اون ماجرای اخبار مگه نگذشته ؟؟؟خب تو این چندماه کسی فوت شده ؟یکسال هم بگذره کسی فو ...

چقدر قشنگ نوشتی مرسی چند بار خوندم 

واقعیت میگی کاش منم انقدر آگاه بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذهنم میگه ۱ سال مهلت داری اون اخبار پیدا کنی وگرنه اتفاق بدی میوفته واسه داداشت وای عذاب آوره

تو خودت نمیخوای تغییر کنی 

تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه و از این باتلاق بیرونت بکشه 

ما اومدیم از این دنیا لذت ببریم نه اینکه با افکار منفی رنج بکشیم حیفه عمرت نیست ؟حیف جوانیت نیست ؟

تو خودت نمیخوای تغییر کنی تا خودت نخوای هیچکس نمیتونه کمکت کنه و از این باتلاق بیرونت بکشه ما اومدیم ...

جوونی و عمرم گذاشت هیچ لذتی نبردم ۷ سال از زندگی هیچی نفهمیدم 

من میخوام ذهنم نمیزاره میترسونه منو میگه اتفاق افتاد میفهمی تهدیدم میکنه تا میخوام یکم بهتر شم

جوونی و عمرم گذاشت هیچ لذتی نبردم ۷ سال از زندگی هیچی نفهمیدم من میخوام ذهنم نمیزاره میترسونه منو می ...

نگرانی دعا کردن به شیطونه ...

نگرانی شرط بندی علیه خودته ...

به جای نگرانی در مورد مسائلی که در هر صورت اتفاق میفتن بیا و وقتتو صرف کاری کن که فایده داره !

نگرانی در مورد اینکه عزیزی از دست بدی بیفایده هست چون در طول زندگیت تو قراره عزیزی از دست بدی! این جزوی از زندگیه و دست خودت نیست ...

مثلاً نگرانی در مورد مریضی بیفایده هست چون تو و عزیزانت قراره مریض بشید !

هیچکس نیومده تو زندگی و رفته باشه بدون اینکه مریض شده باشه...

بجای اینکه نگران از دست دادن عزیزانت باشی الان که هستن قدرشونو بدون!

بجای اینکه نگران مریض شدن باشی الان که سالمی لذت ببر و قدر سلامتی رو بدون!

وای نگو اینارو خدانکنه از دست بدم چه راحت میگی 😞

ان شاالله عزیزانت همیشه سالم و سلامت باشن و عمر طولانی داشته باشن ولی اینایی که گفتم واقعیت زندگیه