2777
2789
عنوان

بچه ی جاریم و مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست

راستش می‌دونم سخته... ولی کاش بزاری باهم ارتباط و داشته باشن ولی خودت مدیریت کنی بینشون... چون میگی دوتاشون دوس دارن بازی با همو ... ولی خب اون بچه انگار ارتباط رو بلد نیست..‌‌مثلا خودت برنامه بریز که نقاشی کننن یا گل بازی یا خمیر بازی و این چیزا... خودت هم بالا سرش باش تا بچتو اذیت نکنه...  این جوری به مرور یاد میگیرن... به هر حال بچه ان و این جوری به دختر خودت هم در ادامه خوش میگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسمانی صداشون رو میشنوه و مادرشوهرم عمدا میاد رو حیاط بچم رو صدا میزنه حوصله درگیری هم باهاشون ندا ...

تلویزیون زیاد کنن ببرش حموم ببرش تو اتاق درو ببند و... ببرش پارک با سیاست باش درگیرم نشو 

راستش می‌دونم سخته... ولی کاش بزاری باهم ارتباط و داشته باشن ولی خودت مدیریت کنی بینشون... چون میگی ...

آخه یکی دوساعت که نیست حداقل ۶ ۷ ساعت اینجاست و من نهایت بتونم یه ساعت مدیریت کنم بینشون

بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای  تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون 
امکان اینو داری که بچتو کلاس خاصی بزاری تا سرگرم شه و دوستای جدید پیدا کنه؟

آره بردمش ‌کلاس ولی هفته ای سه تا یک ساعت اونم صبح کلاس داره

بابا نی نی یارا منو قطع نکنید من ثنا و بهار ۹۶ ام گیتی ۱۹۹۲ و sanajan و دختر گلاب ام و یکی دیگه که یادم نیست چرا کاری میکنی که من با خط مادرشوهرم بیام اینجا آخه درسته برای  تاپیک سیاسی منو قطع کنی وصلم نکنی؟من تنهایی هامو وقتی واقعا جایی برا درد و دل نداشتم اینجا پر کردم دوستان دعا کنید حال همه مون خوب باشه دعا کنید خدا آدمای خوب سر راهمون بزاره و دعا کنید برای سلامتی و عافیت و عاقبت به خیری همه مون 
به شوهرت بگو با مادرش در این مورد صحبت کنه

شوهرمم بهش گفته منتها این پوستش کلفت تر از این حرفاست

امکان جدا شدن ندارین؟

دعا کن به زودی بتونیم بریم واقعا حوصله ی هیچ کدومشون ندارم به خاطر بچم هم مجبورم باهاشون برم و بیام

دعا کن به زودی بتونیم بریم واقعا حوصله ی هیچ کدومشون ندارم به خاطر بچم هم مجبورم باهاشون برم و بیام

به امید خدا اما بنظرم خودت باید محکم تر وایسی و جلوی مادرشوهرتو بگیری و درضمن شما مادری و باید جاهایی که نیازه،جلوی خواسته بچتو بگیری واسه تربیت درستش(هر چقدر هم که دلش بخواد با اون بچه بازی کنه،این شمایی که میدونی چه کاری درسته)