2777
2789
عنوان

کیا امسال بچه کلاس اولی دارن من استرس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 65 پست
چرا؟مگه خیلی تی وی نگاه کرده؟

تی وی خیلی وقت بود نصب نکردم کلا ولی گوشی تا حدی اره 

دیگه نمیدونم‌چطور سرگرم کنم بیرونم میبرمش هرچند اینجا بشدت گرمه 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
اره خمیر بازی نوشتن نشانه ها بدون اینکه ایمشون رو بگی و نقطه بذاری واسشون،،،بازی ماز،،پیدا کردن اختل ...

ممنون باید باهاش کارکنم💗

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تی وی خیلی وقت بود نصب نکردم کلا ولی گوشی تا حدی اره دیگه نمیدونم‌چطور سرگرم کنم بیرونم میبرمش هرچند ...

شما بیاین کانال ایتا...دورهمی مامانای کلاس اولی...که تا پایان سال تحصیلی همه باهم باشیم از تجربیات هم استفاده کنیم...اگه خواستین کانال ایتا رو بفرستم براتون

ببخشید لوح نویسی چیه باهاش کارکنم؟

همون حروف الفبا فقط به صورت نوشتاری کار بشه حتی نقطه گذاری نشه و بهش نگید این چ هست این خ چون باید آموزگار باهاش کار کنه فقط مدل نوشتن باید یاد بگیر تا دستش راه بیفته

همون حروف الفبا فقط به صورت نوشتاری کار بشه حتی نقطه گذاری نشه و بهش نگید این چ هست این خ چون باید آ ...

ممنون عزیزم 

برای بیماریم دوست داشتی دعاکن شاید خدا بخاطر قلب مهربون تو به خودم و بچه ام رحم کرد🥀

من معلم کلای اولم عاجزانه خواهش میکنم با بچه به جز دست ورزی به هیچ وجه چیزی کار نکنید تا بره کلاس اص ...

ولی دختر من پارسال کلاس اول بود یک دانش آموز بود مادرش معلم بود همه چیز باهوش کلر می‌کرد قبل از اینکه معلم بخواد بگه این بلد بود...چون همه چیز یاد داشت سریع تکالیفش انجام می‌داد معلم هم میگف برو کمک دوستات اینقدر اعتماد به نفسش بالا رفته بود...الان خودم دختر دومم کلاس اول میره من باهوش حروف الفبا رو تا م کار کردم...ریاضی رو هم همین طور...دختر اولم خودش بهم گفت برو کتاب های دوم رو بگیر باهام کار کن سال دیگه وقتی معلم پرسید من زود جواب بدم

عزیزم اون هنوز بلد نیست فقط باید نوشتن و لوح نویسی تمرین بشه بقیه تو کلاس خود معلم باید آموزش بده وگ ...

خداروشکر پیامتون دلگرمم کرد ی دنیا ممنون 😍😍

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
ولی دختر من پارسال کلاس اول بود یک دانش آموز بود مادرش معلم بود همه چیز باهوش کلر می‌کرد قبل از اینک ...

پسر من بدون کار کردن تو کلاس این مدلی بود و دانش آموز تاپ کلاس بود متاسفانه بچه ها اذیت می کردن و بهش حسودی می کردن خیلی اذیت شد در صورتی که من اصلان باهاش کار نکرده بودم 

خداروشکر پیامتون دلگرمم کرد ی دنیا ممنون 😍😍

خواهش می کنم برای تمرکز هم بازی های زیادی هست تو اینترنت و کاربرگ های مخصوص تمرکز سرچ کنید و باهاش کار کنید با بازی مطمئن باشید تمرکزش خیلی خوب میشه 

پسر من بدون کار کردن تو کلاس این مدلی بود و دانش آموز تاپ کلاس بود متاسفانه بچه ها اذیت می کردن و به ...

پسرا کلا اخلاقشان متفاوته....دختر من میگف همه کلاس دوس داشتن باهاش دوست بشن بس که همه چیز یاد داشت...معلمم همش تشویش می‌کرد....بخاطر همین دختر م گف کتابای دوم رو براش بگیرم باهوش کار کنم...تا از اون جلوتر باشه

2810