2777
2789
عنوان

بچم داره تو تب میسوزه مامانا کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتون با پاشویه و داروهاش میتونم کنترلش کنم؟ یا حداقل تا صبح نگهش دارم صبح ی کاری کنم

الان بچه رو ببر حموم با اب ولرم از گردن به پایینشو قشنگ آب بزن سرشو آب نزن ،،سریع بچه خنک میشه

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

من بچم تبش تا ۴۰هم میرسید

متاسفانه استامینوفن جواب گو نبود و بروفن میدادمش

شیاف هم میزدم گاهی

پاشویه با اب و نمک و گلاب

پیاز قاچ میکردم میزاشتم کف پاش 

وقتایی که نمیومد پایین دیگ میرسوندمش کلینیک اطفال

پاشویه واقعا جوابه

آب ولرم رو اروم اروم با دستت بزن ب پاهاش کشاله رانش و دستاش.اگه اذیت نمیشه ب گردنشم بمال

لباساشو دربیار و درو‌پنجره ها رو بازکن و بذار اون آبی ک میزنی ب بدنش خودش خشک بشه

مرتب آب ولرم بزن ب بدنش.حتما ولرم باشه

من برادرم ۵ سالشه اکثرا تب میکنه تبش تا ۴۰ درجه میره ب زور می اوردیمش‌ پایین میترسیدیم‌ تشنج کنه تا اینکه رفتیم ی دکتر گفت شیاف استامینوفن بدرد نمیخوره اگه تبش بالا رفت پایین نیومد شیاف دیکلوفناک ۵۰ بده روزی یدونه اونم فقط ۲ روز 

اگه دوزش‌ برات زیاده نصفشو‌ صبح بزار نصفشو‌ شب 

حتما حتما پاشویی کن با آب ولرم حتی اگه سردش بود با آب ولرم. انجام بده پیاز بزار کف پاش شربت کوریزان هم. بگیر تا چند روز بده بهش کامل خوب بشه 

حواست باشه به تپش قلبش بالا نره بچه رو آروم نگه دار

برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرس ممنونم ♡خسته از دنیایی که به کودک یه ساله هم رحم نمی‌کند 
2810