2777
2789
عنوان

بهانه گیری کودک دوسال و نیمه

86 بازدید | 10 پست

ماماتا دخترم ۲سال و نیمشه.. جدیدا ی بهونه هایی میگیره.. ک واقعا تا ردش کنم مغزم میترکه.. مثلا میاد میگه بستنی میخوادم و من میگم دخترم بستنی نداریم..و شروع میکنم پشت سر هم میگ من بستنی میخوام بستنی میخوام.. یا همین الان گیر داده بود ک حلقه کوچیک حلقه هوشو بندازم تو دستش در صورتی ک خیلی کوچیک بود و نمیرفت. به نظرتون این جور مواقع بهترین واکنش چیه؟؟ چون با حرف اصلا قانع نمیشه.. و گاهی ک سرشو جور دیگ گرم میکنم ک یادش بره.. ولی کلا تبدیل به یک معظل شده و هروقت ب چیزی گیر میده میدونم ک شروع شده.. البته فک میکنم که به خاطر سنش هست و میگذره اما ممنون میشم راهنماییم کنید🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نمیتونی هواسشو پرت کنی ببرش بیرون 

بچه های الآن خیلی داره بهشون ظلم میشه همش موندن خونه عصبی شدن 

ما قدیما تو کوچه بزرگ شدیم اصلا پدرمادرامون نفهمیدن چجوری بزرگ شدیم قد کشیدیم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

من دیگه روانی شدم از دست بچه هام 6 و 3 ساله هستن وای خدا دیگه دارم سکته میکنم از حرص نیم ساعت پیش پسرم 3 سالشه بخدا همه چیو میفهمه برداشت شلیل رو مالید به کل دیوار خونه دخترم 6 سالشه تا گوشی دستم میگیرم یا حرف میزنم با کسی کل خونرو با اسباب بازی ویرون میکنه الان من چیکار کنم الان از حرص و اعصاب سرگیجه گرفتم اینا فقط بخش کوچیکه