ماماتا دخترم ۲سال و نیمشه.. جدیدا ی بهونه هایی میگیره.. ک واقعا تا ردش کنم مغزم میترکه.. مثلا میاد میگه بستنی میخوادم و من میگم دخترم بستنی نداریم..و شروع میکنم پشت سر هم میگ من بستنی میخوام بستنی میخوام.. یا همین الان گیر داده بود ک حلقه کوچیک حلقه هوشو بندازم تو دستش در صورتی ک خیلی کوچیک بود و نمیرفت. به نظرتون این جور مواقع بهترین واکنش چیه؟؟ چون با حرف اصلا قانع نمیشه.. و گاهی ک سرشو جور دیگ گرم میکنم ک یادش بره.. ولی کلا تبدیل به یک معظل شده و هروقت ب چیزی گیر میده میدونم ک شروع شده.. البته فک میکنم که به خاطر سنش هست و میگذره اما ممنون میشم راهنماییم کنید🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیگه روانی شدم از دست بچه هام 6 و 3 ساله هستن وای خدا دیگه دارم سکته میکنم از حرص نیم ساعت پیش پسرم 3 سالشه بخدا همه چیو میفهمه برداشت شلیل رو مالید به کل دیوار خونه دخترم 6 سالشه تا گوشی دستم میگیرم یا حرف میزنم با کسی کل خونرو با اسباب بازی ویرون میکنه الان من چیکار کنم الان از حرص و اعصاب سرگیجه گرفتم اینا فقط بخش کوچیکه