2777
2789

بچمو ثبت نام کردم  پیش غیر انتفاعی 

الان خانواده شوهرم میگه جای خوبی نبردی

منم تو این شهر غریبم جای رو نمی‌شناسم 

از قصه دق کردم اگه واقعاً خوب نباشه حرف شون رو من ثابت بشه چی

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️

اصلأ چی یاد میده بهشون 

دلم اتقدر میسوزه ‌

من سر یه جریانی گیر بودم نشد پسرمو. اون مدرسه ک اونا تعریف می‌کردن ببرم جا نداشت. حالا هی منت میزارن ک جای خوبی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه هزینه براتون مهم نیست اصلامشکلی نداره، گوش ندین خانواده شوهر همینن که همیشه بزنن تو ذوق ادم. اگر تو هزینه مشکل دارین خیلی از مدارس دولتی تقریبا با هزینه نصف پیش دبستانی رو برگزار میکنن. من از این که بچم پیش دبستانی گذاشتم واقعا خیلی راضیم چون ارتباط با بچه های دیگرو یاد گرفته مخصوصا اینکه روحیه حساسی هم داره.نگران نباشین. 

اگه هزینه براتون مهم نیست اصلامشکلی نداره، گوش ندین خانواده شوهر همینن که همیشه بزنن تو ذوق ادم. اگر ...

ن اصلأ مشکل هزینه نیست برام این  اینم غیر دولتی هست ک ثبت نام کردم

چی یاد میده  مگه پیش  واقعا مدرسه   غیرانتفاعی. با این همه شهریه مگه میشه بد باشه 

ببینین نمیشه گفت چون غیر انتفاعیه فوق العاده است . تو پیش دبستانی اشنایی با حروف الفبا یه سری مهارتها مثل شناخت دست چپ وراست .،نحوه درست گرفتن مداد و تسلط روی نوشتن کشیدن اشکال با استفاده از دفتر شطرنجی و... اموزش میبینه. چون دیگه خانواده بچه هاشونو اکثرا میزارن پیش نیازه بچه های دیگه هم برن تا از نظر توانایی ها مشابه بچه های دیگه باشن در غیر این صورت سرخورده میشن

[QUOTE=350286769]ببینین نمیشه گفت چون غیر انتفاعیه فوق العاده است . تو پیش دبستانی اشنایی با حروف الفبا یه سری مهارته ...[/QUOTEخیلی حالم بده آنقدر قصه می‌خورم 

اصلأ چی یاد میده بهشون دلم اتقدر میسوزه ‌من سر یه جریانی گیر بودم نشد پسرمو. اون مدرسه ک اونا تعریف ...

محل نده بهشون

توی پیش بهشون شعر حفظ کردن و عدد و طرز نوشتن حروف بدون نقطه( اسمشو یادم نيست )یاد میدن

رسم اشکال و رنگ ها و..

غیر انتفاعی که بهتر رسیدگی دارن 

بهشون مشق میدن قرار نیست مثل مدرسه باشه

برای روابط اجتماعیش آمادگی قبل از کلاس اول خوبه

غصه نخور درست میشه.
2810