2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پارسال که من کنکور دادم یه هفته بعد دکتری اومدولی امید نبندینارشد کلا دیر میاد😂انقد دیر میاد که یاد ...

سلام زیتون جونم خوبی؟😍 نتیجه دکترا چطور بود شوهرت راضیه؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
سلام زیتون جونم خوبی؟😍 نتیجه دکترا چطور بود شوهرت راضیه؟

سلام عزیزم 

ممنونم شما خوبی؟

نه گلم امسال نمیره.قرار شد بهمن دفاع کنه از پایان نامش که مشکل سربازی هم نخوره‌ و سال بعد دوباره کنکور دکتری بده.

خیلی زیاد هم خسته اس‌.

تو دعوت به مصاحبه حد نصاب تراز شریفم نیاورد،دیگه بی خیال شد.گف سال بعد میخونم و شرکت میکنم‌.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟نه گلم امسال نمیره.قرار شد بهمن دفاع کنه از پایان نامش که مشکل سربازی هم ...

هعی خواهر حس یه شکست خورده بدبخت رو دارم ....

امیدوارم موفق و خوشبخت باشید هردوتون😍😍

دقیقا موافقم چون دکترا ذهن خالی میخواد یه ذهنی که از استرس رها شده یه مدت استراحت کرده سبک شده حالا میتونه کلی ایده جدید و تز جدید داشته باشه با یه ذهن خسته و سنگین که کلی استرس کشیده که نمیشه🥲

هعی خواهر حس یه شکست خورده بدبخت رو دارم ....امیدوارم موفق و خوشبخت باشید هردوتون😍😍دقیقا موافقم چو ...

ای بابا چرا؟؟

ممنونم عزیزم❤️

آره منم یه کم شرایطشو دیدم بهش حق دادم.سر پایان نامه اش خیلی خسته شد.از یه طرفم کار مقاله اشم هست،استادشم بدقلقیای خاص خودشو داره.بعد اینم یه مدلیه که معتقده هیچ استرسی از جانب درس نباید بهش وارد بشه😂

خسته میشه استراحت میکنه قشنگ

الانم تو اون مرحله اس😂

پارسال که من کنکور دادم یه هفته بعد دکتری اومدولی امید نبندینارشد کلا دیر میاد😂انقد دیر میاد که یاد ...

ایییی خدا لعنتشون که اره پارسال دیر اومده بود یادمه ۱۲ شهریور اومده بود

الان گفتن دهه اول شهریور میاد

ای بابا چرا؟؟ممنونم عزیزم❤️آره منم یه کم شرایطشو دیدم بهش حق دادم.سر پایان نامه اش خیلی خسته شد.از ی ...

هعی خواهر 💔

امروز شد ۶ هفته که میرم سرکار

حقوقم ۱۲ تومنه ساعت کاریم ۸ تا ۱۶ شاید بگی برا ۸ ساعت کار کمه

ولی من تازه مزه ی استقلال همراه با عزت نفس رفته زیر زبونم

تازه حس میکنم مفیدم دیگه حس یه مصرف کننده ی بیکار بی ارزش رو ندارم قرصای اعصابمو گذاشتم کنار نیاز به هیچ تراپی هم ندارم انقدر حالم خوب شده که نمیدونی تازه فهمیدم علت افسردگی هام و پرخاشگری هام فقط بیکاری بوده

خب من درسم پارسال تموم شد این یه سال قشنگ درک کردم که فشار کاری خیلی خیلی از فشار بیکاری بهتره

ولیییی

من ارشد قبول بشم دیگه نمیتونم برم سرکار😭😭😭😭 دوباره باید درس بخونم بدون اینکه مستقل باشم و درامد خودمو داشته باشم تازه اگه تهران شبانه بیارم باید شهریه بدم این یعنی شاید نتونم مثه سابق از بابام بخوام خرج های دیگمم بده

همه میگن رئیس این شرکته مهربونه باهات راه میاد ولی اخه چطوری😭😭😭😭😭 میگن ارشد کلاساش ۴ روز در هفته ست همش باید تکلیف و پروژه انجام بدی درس بخونی اخه من چیکار کنم😭😭😭😭

حس میکنم تو زندگی شکست خوردم اخه چرا اون فرم استخدام لعنتی رو پر کردم که الان نه بتونم از کارم بیام بیرون نه تمام وقت بمونم خاک بر سرم زندگیمو با دستای خودم خراب کردم😭😭😭😭😭

ای بابا چرا؟؟ممنونم عزیزم❤️آره منم یه کم شرایطشو دیدم بهش حق دادم.سر پایان نامه اش خیلی خسته شد.از ی ...

چون سه ماه برا ارشد خوندم و هدفم بود نمیتونم بگم ادامه تحصیل نمیدم مخصوصا که رتبمم بد نشده

از وقتیم مستقل شدم تازه دارم زندگی رو میفهمم که چقدر خوبه رو پای خودت باشی

الان نمیتونم دوتاشونو باهم تمام وقت داشته باشم

نمیتونم درس نخونم

نمیتونم هم کارمو ول کنم چون دوباره افسردگی میگیرم 

هعی زیتون دلم میخواد خودمو بکشم😭😭😭 حتی یکی نیست بزنه تو گوشم بگه لااقل الان ریاضی و ترموی کوفتیتو بخون تو ارشد کشته نشی

ببخشید زیاد حرف زدم اخه کسی رو جز تو ندارم بهش بگم به هرکی میگم میگه این همه ادم هم درس خوندن هم کار کردن خیلیاشون مهاجرت کردن تو یه کشور غریب همزمان درس میخونن و کار میکنن ولی من خیلی خیلی سردردگمم هیچکس نیست راهنماییم کنه چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

هعی خواهر 💔امروز شد ۶ هفته که میرم سرکارحقوقم ۱۲ تومنه ساعت کاریم ۸ تا ۱۶ شاید بگی برا ۸ ساعت کار ک ...

آره دقیقا درست میگن.

احتمال این که ترم اول ۴ روز کلاس بری خیلی زیاده.بعد پروژه داری،تکلیف داری،کوییز داری،.....کلا یه مقطع به شدت سخته و اعصاب خراب کن.

به هرحال نمیتونی تمام وقت کار کنی.اصلا خود استاد راهنمات بفهمه شاغلی بیچاره ات میکنه.حتی ممکنه تا مرز انصراف ببرنت.تازه اینم بگم،یه سریاشون حتی نباید بفهمن متاهلی یا در شرف ازدواجی😂چون از نظرشون فقط دانشجوی مجرد و کاملا بیکار که هیچ شغل و مسئولیتی نداره به درد میخوره.میگن متاهل مشغله داره به کاراش نمیرسه.شاغل هم تایمش پره بره گم شه.در این حد سخت میگیرن.

الان همسر منم که کار میکنه،فک نکن کار حضوریه.کارشو از تو لینکدین پیدا کرد آخر ترم ۲،و دورکاریه.خود منم که از وقتی قبول شدم ول کردم کارو.

حالا اگه میخوای شاغل بمونی و میرسی(چون من نمیدونم رشته شما حجم کارش چقدره) اصلا نذار استادات بفهمهن.به نفعته دوتا چیزو همیشه ازشون قایم کنی:شاغل بودن،روابط عاطفی😂

این دوتا از چشمشون میندازتت.

ولی اونجوری نیست که فکر کنی اصلا نمیشه کنار ارشد کار کرد.کارای پاره وقت،پروژه ای،دورکاری،....اینا میشه.یه چن هفته امتحان کن ببین چطوریه.زود نری استعفا بدیا.با توجه به رشته و گرایشت تصمیم بگیر.

ولی تا جایی که دیدم آدم کم میاره واسه کارای تمام وقت.مثلا من بچه هاییو میشناسم که خب هدفشون موندن تو ایران بود و ورود به صنعت،خب چسبیدن به کار.از دانشگاهم انصراف دادن.چون کاراشون تمام وقت و حضوری بود.

اما اگه هدفت رفتنه و رزومه جمع کردنه،یا هیئت علمی شدنه،خب مجبوری هر طور هست یه ارشد خوبو بگذرونی.

خودت با توجه به شرایطت تصمیم بگیر.ببین هدفت چیه و کدوم ارزش داره.

هعی زیتون دلم میخواد خودمو بکشم😭😭😭 حتی یکی نیست بزنه تو گوشم بگه لااقل الان ریاضی و ترموی کوفتیتو ...

نه عزیزم اتفاقا اصلا خودتو با اونا مقایسه نکن

خیلیا که کار می کنن تو کشور غریب و درسم میخونن اصلا شرایطشون مثل ما نیست.ماها ارشدامون واقعا حجم کارش زیاده.همش تکلیف و کوییز و پروژه اس.

اینجا استاد انواع و اقسام بلاها رو سرت میاره.هیشکی هم به دادت نمیرسه.الان همسر من یه دوستی داره تو خواجه،ارشد مکانیکه،استاد راهنماش هر شب تا ۱۰ شب اینو نگه میداره واسه مقاله نویسی.این خب چطوری کار کنه؟

یا یه دوست دیگه داره اونم خواجس،استادش ۱ شب یهو بهش زنگ میزنه فردا برو واسه بچه های کارشناسی رفع اشکال نرم افزار فلان بذار.بدبخت باید از ۸ صب تا ظهر علاف بشه.

اینا کار کنن مثلا؟

کسایی که میگن شل کن و مهم نیس استادای اینجوریو ندیدن