2777
2789
عنوان

سیزده صفر

171 بازدید | 12 پست

صف‌های طویل برای خرید طلا؛ شبکه‌های اجتماعی مردم را راهی بازار طلا کردند/ ماجرای ۱۳ صفر چه بود؟

خبرآنلاین نوشت:بازار طلای ایران در روز سیزدهم صفر با اقبال عجیب خریداران مواجه بود. خریداران می‌گفتند بنا بر روایاتی قدیمی، خرید طلا در سیزدهم صفر خوش‌یمن است و برخی معتقدند کسانی که حاجت و خواسته‎‌ای دارند می‌توانند با خرید طلا به آن برسند .

محمد کشتی‌آرای، فعال قدیمی بازار طلا گفت:

اتفاق دیروز برای خود من هم عجیب بود. من از یازده سالگی در این بازار کار کرده‌ام. شاید باور نکنید در سابقه‌ی ذهنی من اصلا چنین چیزی نبود.

اغلب مردم در ماه محرم و صفر، خصوصا تا پایان سیزدهم صفر برای خرید دست نگه می‌داشتند و ملاحظاتی می‌کردند. اعتقادی وجود داشت که این ماه‌ها سنگین است

اما یک باره دیروز با این موج عجیب و غریب خریداران روبرو شدیم و حتی حبابی در بازار شکل گرفت و روند قیمت‌ها را افزایشی کرد.

منبع همه همان فضای مجازی بود. من نه به لحاظ سنتی، نه مذهبی، نه عرفی ، نه تاریخی تا کنون چنین چیزی نشنیده بودم و این اصلا سنت نیست.

از ماست که بر ماست

حالا مثلا بشون بگو مشکی بپوشید یا آهنگ گوش ندید ببین اگ تونستن اینقدر ک به ۱۳ صفر و خریدش پای بند شدن به این چیزا پای بند باشن

یه قیامت و دنیای دیگه رو قبول ندارن ولی ۱۳ صفر ک منبعی نداره رو باور کردن🤦‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا که همه این کاررو گفتن خرافاته

پس همه ی اونایی

که دیروز توی خیابون بودن

من بودم😎

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
2803
حالا مثلا بشون بگو مشکی بپوشید یا آهنگ گوش ندید ببین اگ تونستن اینقدر ک به ۱۳ صفر و خریدش پای بند شد ...

راهی داره به زور اینارو از کلشون بکشیم بیرون و اینایی که میگیدو بچپونیم تو مغزشون؟

2804

تا حالا نشنیدم خرید تو ماه صفر سنگینه

من تقویمی دارم که توش نوشته چه روزهایی برا چه کارهایی خوبه و بالعکس

اتفاقا بعضی روز های ماه صفر خیلی خوب خوش یمن هستن

دیروز هم چک کردم روز خوبی بود

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
2805