2777
2789

شما باشید کدومو انتخاب میکنید (اگه دوتاشو بیارید )

اینم بگم من عاشق یاسوجم هواش خیلی خوبه مردمش هم لرن مثل خودم واسه همین احساس غربت نمیکنم  فامیلم داریم اونجا ولی زاهدان ایرانشهر و بقیه شهراش افتضاحه (خیلی دوره  خیلی گرمه رو مرزه )

تعداد رای : 8
نظرسنجی
مامایی
1
12%
بهداشت
5
62%
دیدن نتایج
2
25%
ولمون کن دیگه
0
0%
 لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتون کدوم شهر هستی؟من اگه خودم بودم بهداشت یاسوج میرفتم.

بومی یاسوج 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
خودتون کدوم شهر هستی؟من اگه خودم بودم بهداشت یاسوج میرفتم.

خیلی نزدیک یاسوجیم

عزیزم درسته یاسوج نزدیکتره و برای رفت و آمد راحت تره 

ولی مامایی خیلی رشته ی بهتریه 

رشته واست مهم باشه نه شهر

به خودت می آیی و‌می بینی بیشتر از چیزی که انتظارش را داشتی دوام آوردی💚✨🦋
عزیزم درسته یاسوج نزدیکتره و برای رفت و آمد راحت تره ولی مامایی خیلی رشته ی بهتریه رشته واست مهم باش ...

مگه چقد تفاوتشونه ؟شما که پرستاری میشه قشنگ بهم بگی ؟آخه میترسم از دوری 

عزیزم توی مامایی با فوق لیسانس و دکترا میتونی استاد دانشگاه بشی میتونی دستکاه سونو بخری و مطب بزنی 

تو بیمارستان و بهداشت و پزشکی قانونی کار کنی 

بیرون کار زیبایی انجام بدی 

من آشناهام که بهداشت خوندن. همه بیکارن 

اصلا بهداشت و مامایی قابل قیاس نیست 

ببخشید دوستانی که بهداشت خوندن بهشون برنخوره تعحب میکنم این رشته رو میخوای بخونی غلوم پزشکیان بخوان کسی رو مسخره کنن میگن بهداشت میخونه 

ولی مامایی پرستیژ داره بازار کارشم خوبه

بازم خود دانی از تاپیکات حس کردم اخرشم بهداشت میری ولی امیدوارم پشیمون نشی

من خودم خیلی مامایی دلم میخواست ولی رتبه م خیلی خوب بود و خواهرمم ماماست گفت پرستاری بازار کاریش محشره سختی کار و حقوقشم بیشتره واسه همون اومدم و الانم راضیم 

ولی یه قسمت از روحم پیش مامایی مونده همیشه

عزیزم توی مامایی با فوق لیسانس و دکترا میتونی استاد دانشگاه بشی میتونی دستکاه سونو بخری و مطب بزنی ت ...

مرسی گفتی فهمیدم چی میگی 

مگه چقد تا زاهدان فاصله داری؟ 

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد

من زاهدان دانشجو بودم. خیلی عالی بود. با قطار هم رفت و آمد میکردم. 

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی‌دهدبه خاطر این است که ...شما چیز زیادی از آن نخواسته‌اید.آفتاب به گیاهی حرارت می‌دهدکه سر از خاک بیرون آورده باشد
مگه چقد تا زاهدان فاصله داری؟

فقط زاهدان نیست از چند تا مشاور پرسیدم گفتن احتمالا میاری مامایی منم دیگه باید یکم قوی باشم این رفتارای بچه گونه چیه هیچ چیزو نمیخوام تحمل کنم