2777
2789

سلام دوستای ناشناس بزارید یه چیز بگم 

عزیزای دلم اینجا محل حل مشکلات مهم زندگی شما محل تصمیم گیری های مهم شما مسائل پزشکی شما نیست بخدا وقتی میری مشاور ده جلسه باید بری تا یه نظر بده تازه اونم پیش بهترین مشاوره وقتی میخوای یه قرص بخوری باید پیش ده تا دکتر بری اونم بهترین دکتر چرا زندگیاتون رو تصمیماتون رو اینجا میگیرین حتی اگر مشورت هم باشه شاید غلط باشه مگه تو چند خط چه طور میخوای منظورت رو برسونی که طرف متوجه بشه راست میگی

اینجا همه طرف ار عروس هستند مرد ستیز هستند همه طرف تو هستن چون تو داری داستان رو میگی باور کنید شاید تو زندگی از نظر روانی خودمون هم مشکل داریم بعد میایم اینجا دوستمون اینو گفت جاریمون اونو گفت شوهرم اینو گفت خواهر شوهرم اینو گفت اخههه چراااا حتی اگر همه حق با تو باشه چرا نمیری سمت اینکه پادکست گوش بدی کتاب بخونی اعتماد به نفس بگیری که اول هم اینطور چیزا تو زندگیت و افکارت لایف استایلت مهم نباشه دوم اینکه یا شعور منطق خودت رفع رجوعش کنی واقعا فکر نمیکنی داری دچار باتلاق اینجا میشی؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

چند ساله اینجا بچه سال عضو میشن و چرت و پرت میگن

ولی من حدودای سال ۹۲ اینا عضو شدم اوایل ازدواجم هم بود خیلی کمک میکردن. الانم خانم های عاقل و پخته داره .من تو خیلی از مشکلات کاربرا ک شبیه مشکلات منم هست دنبال نظرات درست اون کاربرا هستم و واقعا برام مفیده. 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

ادمها احتیاج به دوست دارن. احتیاج به درددل کردن دارن.

اینجا به درد تصمیم گیری نمیخوره اما به درد خالی شدن میخوره.

خیلی از آدمهای نی نی سایت تو واقعیت، دوست و همراهی ندارن. اون فقدان رو اینجا جبران میکنند.

ضمنا اکثرا اگه شرایط مشاور رفتن یا حتی بیرون از خونه رفتن رو داشتن که اینجا سفره دلشون رو باز نمیکردند که

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
2804
و اینکه افراد ماجرا رو یک طرفه و به سود خودشون تعریف میکنن ، مدام بدی رو میگن ، در حق طرف مقابل بی ...

همینه مثلا من میگم امروز شوهرم اومد خونه اخم کرد سرش رو کرد تو گوشی اومدم گفتم چته چرا عصا قورت دادی بعد بلند شد بد بیراه گفت از خونه زد بیرون الانم دارم گریه میکنم بعد میان چی میگن اول که طلاقت رو بگیر دوم اینکه تربیت نداره سوم اینکه مردشورش رو ببرم خوب این مسائل مثل بنزین هست رو آتیش حالا دو طرف قضیه مرد از پنج صبح رفته سر کار من خواب بودم و منو بیدار نکرده ک بخوابم بدون صبحونه هم رفته با سردرد از گشنگی میاد خونه و من تا ۱۲خواب بودم غذا نداریم ظرفای شب قبل هم تو سینکه خونه هم ترکیده ده تا گره مو هم تو سرمه صورتم هم یه آب نزدم حتی یه سلام هم نکردم خوب معلومه این چیزا پیش میاد ولی من فقط اونور قضیه رو گفتم میام اینجا طرف نمی‌فهمه قضیه از چه قراره میاد من به قول معروف در می‌کنه شوهر هم وقتی برگشت خونه بازم یه دعوا دیگ که بداخلاقی  واین چیزا باعث مشکلات روانی دو طرف میشه بعد آدم دیوونه که گر گرفته کار فیزیکی بزن بزن هم می‌کنه بعد میایم میگیم شوهرم زدم یا حتی همون مردا چندین ماهه که یه دوست دارم به زنش نگفته اومد اینجا میگه زنم خیانت کرده همه هم بهش میگن بیخود کرده طلاقش بده تو حق داری

من زندگیم سرهمینجا داره خراب میشه🥲نکنیدخانوما از همه چی زندگیتون نگید وتاپیک نزنید

بارها استارتر ها رو دعوت به آرامش کردم با شوهر هاشون. خود استارتر و چند نفر دیگه ریختم سرم که نه باید با مردها جنگید و ...‌ بهم گفتن  امثال تو هستید که مردا رو پررو کردید و .... 

کاش جوون ترا بدونن اون افرادی که همه رو تشویق به مرد ستیزی میکنن خودشون  مشکلات حاد دارن. دارن عقده هاشون و خالی میکنن اینحا 

ادمها احتیاج به دوست دارن. احتیاج به درددل کردن دارن.اینجا به درد تصمیم گیری نمیخوره اما به درد خالی ...

قضیه رو توجیه نکنید تو واقعیت هم همینه خیلی ها با تصمیم دوستاشون زندگیاشون خراب شده 

2805
چند ساله اینجا بچه سال عضو میشن و چرت و پرت میگنولی من حدودای سال ۹۲ اینا عضو شدم اوایل ازدواجم هم ب ...

من جو الان رو میگم واقعا بعضی موقع ها می‌شینم تاپیک هارو میخونم یه نفر یه نظر منطقی داده بعد میبینم ده تا صفحه همون یه نفر رو مقصر و بد نظر میدونن

2801