2777
2789

شما باشید کدومو انتخاب میکنید (اگه دوتاشو بیارید )

اینم بگم من عاشق یاسوجم هواش خیلی خوبه مردمش هم لرن مثل خودم واسه همین احساس غربت نمیکنم  فامیلم داریم اونجا ولی زاهدان ایرانشهر و بقیه شهراش افتضاحه (خیلی دوره  خیلی گرمه رو مرزه )

تعداد رای : 19
نظرسنجی
بهداشت یاسوج
10
52%
مامایی سیستان
4
21%
مامایی شهر دور کوچیک بی امکانات گرم
1
5%
دیدن نتایج
4
21%
 لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
کودوم بهداشت ؟

عمومی 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رشتم چیز دیگه ایه ولی برای کاراموزیامون میرفتیم بهداشت خیلی ناراضی بودن چون ظرفیت اسختدامشون کم بود و هم ماما داشتن هم پرستار و خود کارشناسای بهداشت مامایی فرصت شغلیش بیشتره به نظرم 

💫💫 
من رشتم چیز دیگه ایه ولی برای کاراموزیامون میرفتیم بهداشت خیلی ناراضی بودن چون ظرفیت اسختدامشون کم ب ...

شهر ما درجا بهداشت استخدام میشه 

مامایی الان استخدامیش از بهداشت بیشتره

میدونم شهر ما هی خانه بهداشت میزنه هرکس خونده اینجا زود استخدام شده 

تو بعد چهار سالو در نظر بگیرترجیح میدی ماما باشی یا تو بهداشت کار کنی؟برو ببین کدوم استخدامیش بیشتره ...

شهر ما زود استخدام میشن 

شهر ما درجا بهداشت استخدام میشه

باید ۱۰۰ درصد مطمئن باشی چون موقع کنکور منم از این حرفا بود با انتخاب رشته با اینکه شهر من ۱۵تا خانه بهداشت داره و از ۱۵تا من ۹تا شو تو مناطق مختلف رفتم ک متاسفانه از شرایط کارشون جوونا راضی نبودن و اکثرا ۲سال فقط میتونستن کار کنن اونم با پارتی     تحقیق کن دو رشته خوبن در کل   اگرم حوصله شهر دور رو نداری و باهات سازگار نیست همون یاسوج بهتره چون اب و هواشم عالیه

💫💫