2777
2789

امشب میخوان واسه اولین بار خانواده نامزدم بیان خونمون میخوام خودم غذا بپزم میخوام غذاهام طمع عالیه داشته باشن مخصوصا مرغ و برنجام میخوام طعم خوبی داشته باشن اخه تا الان هرچی غذا میپختم مزه نداشتن

از قبل بذار تو آب نمک 

بعدم با فلفل دلمه و هویج بپزش

قشنگ سرخش کن 

سسشم رب با آب لیمو و فلفل

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکم پر درست کن از الانم بزار تو مواد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
2805

قبلش ۱۵ مین بزار با پیازو فلفل دلمه روی گاز اب هم بریز توقابلمه بزارروگاز بعد ۱۵ مین اب روبریز توی ظرف دیگه پیازو سرخ کن مرغ هارو بزار تفت بده فلفل دلمه بریز روشون رب گوجه بریز تفت بده ادویه بزن ترجیحا ادویه مرغ یا کارو زردچوبه بعد اب بریز توش تا بپزهیکم هویج هم رنده میتونی بزاری توش که لعاب بگیره

مرغ تازه رو قشنگ سرخ کن داخل روغن یکم زردچوبه بریز که مرغا ها خوشرنگ میشه مرغ سرخ شد برشون دار سیر پیاز زیاد تفت بده ادویه بزن رب بزن تفت بده مرغارو بذار داخل پیازا اب بریز بذار خوب بپزن ده دقیقه اخر هم زعفرون بزن به مرغا میتونی زیره فلفل دلمه ای و هویج هم بزنی به مرغ 

برای برنج هم درست کردی زرشک رو با کمی زعفرون کره تفت بده خوش عطر میشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ادویه خب بگیر ،میخک ،زنجبیل،کاری،پاپریکا،فلفل سیاه، تومرغ هل پودرشده هم عطرداره زعفرون

لیموخشک زرد

میتونی ازقبل یه کم مرغ روبجشونی چربی وبوی بدش بگیر با زردچوبه وزنجفیل درحد۱۰دقیقه بجوشونی کثیفیای مرغ میاد روآب

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

واسه اولین بار ریسک نکن خودت نپز ولی من مرغ و اینجوری درست میکنم واسه زرشک پلو و واقعااا خوشمزه میشه اول مرغ و سرخ کن دو طرف طلایی بشه بعد تو همون روغن مرغ پیاز بزرگ و نگینی خورد کن یا رنده درشت پیاز و خوب تفت بده سرخ کن بعد بهش فلفل دلمه هویج دارچین نمک فلفل زردچوبه کمی پودر کاری دو قاشق رب اضافه کن و حسااابی سرخ کن رب خامیش بره بعد مرغ و اضافه کن دو لیوان ابجوش تا ۴۵ دقیقه بپزه سسش هم غلیظ بشه خیلی خوب میشه با این روش گفتم

خب مرغ چی عزیزم؟ 

اگر مرغ ربی میخوای 

اوا مرغ هاتو کامل ادوبه بزن ( نمک فلفل کاری زرد چوبه پودر سیر و یکم اویشن)  بعد چند تا فلفل دلمه ای بزار روشون بزار قشنگ سرخ شه ولی نه اونقدر که خشک شه 

تو یه قابلمه دیگه پیازو سرخ کن وقتی یکم سبک شد رب رو اضافه کن بعد یکم زرد چوبه و ادویه هات رو اضافه کن و تفت بده که ذنگ رب ازاد شه بعد مرغاتو بزار توش و روشون اب بریز در حدی که یکم روشونو اب بگیره در قابلمتو بزار و کم کن که چند تا قل بزنه 

بعد ابلیمو یا اب نارنج بزن و زعفرون 

اگه دیدی لعاب نداشت به سیب زمینیو چهار قسمت کن بنداز توش لعاب خوبی میده بهش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من همیشه اینجوری درست میکنم همه خوششون میاد ببین مرغاتو اول خوب سرخ کن طلایی شه رون باشه چ بهتر بعد ک سرخ کرد تو همون روغن پیازاتو رنده کن سرخشون کن بعد ک سرخ ادویه فراوون من زردچوبه فلفل سیاه یکم قرمز اویشن پودر لیمو میزنم بعدش فلفل دلمع هویج پوره گوجه رب گوجه خوب سرخ کن بهش اضافه کن ابم خیلی نریز بزا بپزه وقتی خوب پخت نکمشو اضافه کن من اخرش یکم ابلیموم میزنم ی رب باز میزارم جا بیوفته تمام برنجمم با زعفرون فراوون و زرشک تزین میکنم 

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
2810