2777
2789
عنوان

خانمهایی که عفونت داشتن و درمان شون لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 60 پست
نگران نباش درمان میشه خطرناک نیست اونطور که در موردش نوشته نصف بیشتر زنا دارن عفونتو شیاف فیتوواژکس ...

تا حالا شیاف استفاده نکردم . میرم دکتر ببینم چی میگه

ببخشید هر متخصص زنانی میتونه تشخیص بده یا حتما باید دکتر حرفه ای باشه؟

چند بار قبلا رفتم دکتر ولی معاینه کرد اصلا ندید منو گفت طبیعیه با توجه به سنت من تغذیه ام خوب نیست خ ...

دکترتو عوض کن 

من هر سری میرم با اینکه میدونه عفونت دارم می‌شناسه از بس رفتم باز معاینه میکنه ببینه در چه وضعیتی هستم 

اره به اینام ربط داره 

دکتر من گفته تو خونه لباس زیر نپوش اینم تاثیر داشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترتو عوض کن من هر سری میرم با اینکه میدونه عفونت دارم می‌شناسه از بس رفتم باز معاینه میکنه ببینه د ...

اخه تو خونه لباس زیر نپوشیدن باعث نمیشه ترشحات بریزن زمین؟

تا حالا شیاف استفاده نکردم . میرم دکتر ببینم چی میگهببخشید هر متخصص زنانی میتونه تشخیص بده یا حتما ب ...

همشون تشخیص میدن اما بعضیاشون اهمیت نمیدن از سر باز میکنن سریع ی کاغذ نسخه میدن دستت دارو بگیری 

قبل اینکه بری پیش متخصص در موردش تحقیق کن 

اخه تو خونه لباس زیر نپوشیدن باعث نمیشه ترشحات بریزن زمین؟

اولش حس بدی داره ولی به مرور ترشحاتت کم میشه همون لباس زیر رطوبتش باعث عفونت قارچی میشه ، شلوار خونه هاتم گشاد باشه اصلا جذب نپوش 

عادت میکنی چند روز اول سخته

همشون تشخیص میدن اما بعضیاشون اهمیت نمیدن از سر باز میکنن سریع ی کاغذ نسخه میدن دستت دارو بگیری قبل ...

چجوری تحقیق کنم والا روم نمیشه هم از کسی بپرسم..

نمیدونم از کی بپرسم

اولش حس بدی داره ولی به مرور ترشحاتت کم میشه همون لباس زیر رطوبتش باعث عفونت قارچی میشه ، شلوار خونه ...

مرسی عزیزم 

من سالهاست ترشحات دارم ولی بهشون بی توجه بودم 

پس الان ممکنه بیماریم سنگین شده باشه؟‌

ببخشید قبلش آزمایش میگیرن یا نه فقط با معاینه تشخیص میدن؟

چجوری تحقیق کنم والا روم نمیشه هم از کسی بپرسم..نمیدونم از کی بپرسم

من تو گوگل میزدم اسم دکترایی که تو شهرمون هستن بعد نظرات مربوط بهشون رو میخوندم ببینم کدومشون رضایت بیشتری داشتن

مرسی عزیزم من سالهاست ترشحات دارم ولی بهشون بی توجه بودم پس الان ممکنه بیماریم سنگین شده باشه؟‌ببخشی ...

ترشح که همیشه هست 

ترشحی که علایم دار باشه مثل بوی بد ، سوزش ، خارش ، دلدرد اینا نیاز به دکتر داره 

نه آزمایش نمی‌گیرن فقط معاینه اما خیلی دوره درمان طول بکشه هی عفونت برگرده نمونه میگیرن 

2810