2777
2789
😔😂شکلاتی باشه بهتره

وایییی بووووششش. همیشه بچه هامو میچشم و گردنو سرشونو بوووو میکنم. بوی بهشت میدن😍😍😍

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای قربونت برم ممنون میشم عرق کوچولوتو ببوس ببین شوره 🥹

اره عزیزم پیشونیش کلی شور بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

وایییی بووووششش. همیشه بچه هامو میچشم و گردنو سرشونو بوووو میکنم. بوی بهشت میدن😍😍😍

وای منم دخترم دو سالش نشده هنوز بخداقسم سرش بوی بهشت میده انگار  اصلا ی بویی که هیچ جا نیست وقتی بوش میکنم میرم ی دنیای دیگه 🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نوزاد که عرق نمیکنه.

اره زیر بغلشون اصلا اصلا عرق نمیکنه 

دختر من زیر چتریاش یکم نم دار میشه گاهی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر عزیز نگران شدم و رفتم گوگل سرچ کردم چیزای خیلی بدی نوشته بود من خودمم مادرم و بچه م سه ماهشه تو این سه ماه بخدا سی بار دکترش بردم از بس حساسم ولی هیچی نیست بخدا همش فکر و استرس خودمونه و تا زمانی که خودت اروم نشی مشکلات بچه تم حل نمیشه من خودم که اروم شدم بچه مم اروم گرفت هیچیم تو گوگل درمورد بیماریا سرچ نکن حس کردی موردیه ببر متخصص تو گوگل بزنی علت سردرد برات تومور میاره دور از جون

الانم محیط رو خنک تر کن یه روز در میونم حمامش کن بچه نازتم ببوس هیچیش نیست

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
وای منم دخترم دو سالش نشده هنوز بخداقسم سرش بوی بهشت میده انگار اصلا ی بویی که هیچ جا نیست وقتی بوش ...

خدا برات حفظش کنه. منم پسرم موهاش بلنده زود عرق میکنه سرش بو عروسک میده هر لحظه بوش میکنم دیوونه میشم😍😍😍 خودش دیده من بوش میکنم ذوق میکنم  دیگه یاد گرفته سرشو میاره جلو میگه انرژی بگیر

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خدا برات حفظش کنه. منم پسرم موهاش بلنده زود عرق میکنه سرش بو عروسک میده هر لحظه بوش میکنم دیوونه میش ...

مرسی عزیزدلم همچنین گل پسرت رو 

خدا حفظشون کنه که بنظرم اگه نبودن این دنیا دیگه بدرد زندگی نمیخورد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40