2777
2789

روانشناسی ها

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تربیتی و رشد؟؟؟ اسناد و قوانین بالا دستی چه طور؟ تعلیم و تربیت؟ تاریخ و فرهنگ؟

کلا اختصاصی ها سخت هستن 

اسناد به نظر آسون میاد ولی بازم سوالاتش سخته چون کلی اهداف مشابه داره 

روانشناسی و اختلالات و فنون هم خیلی سخته 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
تربیتی و رشد؟؟؟ اسناد و قوانین بالا دستی چه طور؟ تعلیم و تربیت؟ تاریخ و فرهنگ؟

اره.

عمومی اول کتابای رهبری رو بخون.

اسناد و قوانین رو نیازه چندباربخونی و کدگذاری کنی.

ی کتاب از مطهری بود ک قطوره.بنظرم خلاصه شو بگیر بخون.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
سلام مگه قراره استخدامی بیاد؟

گفتن آذر.اما احتمالا زمستونه

کلا اختصاصی ها سخت هستن اسناد به نظر آسون میاد ولی بازم سوالاتش سخته چون کلی اهداف مشابه داره روانشن ...

الان من میخوام چند تا از کتاب های نوین رو بخرم 

به نظرتون کدوما واجب ترن؟ 

شما هم قبول شدین؟ اموزگاری؟

بله عزیزم.

زیادخونده بودم

اره.عمومی اول کتابای رهبری رو بخون.اسناد و قوانین رو نیازه چندباربخونی و کدگذاری کنی.ی کتاب از مطهری ...

کتابای رهبری کدوما هستن؟ 

من سال اول نه نمیشناسم منابع رو 

الان من میخوام چند تا از کتاب های نوین رو بخرم به نظرتون کدوما واجب ترن؟

فنون و سنجش امتیاز بالایی دارن 

اسناد میتونی پی دی افش تو گوشی یا لپ تاب بخونی درسته سخت هستن ولی حجم بالایی ندارن میتونی با خلاصه نویسی امتیاز بالایی بگیری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اره.عمومی اول کتابای رهبری رو بخون.اسناد و قوانین رو نیازه چندباربخونی و کدگذاری کنی.ی کتاب از مطهری ...

کتابای رهبری کدوما هستن؟ 

من سال اول مه نمیشناسم منابع رو