2777
2789
عنوان

موهامو كراتين كردم چطور شده عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 48 پست

ماشاالله 

چقدر قشنگ شده😍

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=350187355][/QUOTEچند موهای منم همینقدره چه خوشگل شده 😝💋

١٥تومن با تخفيف دوستانه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
سلام دلبرممممم شاید باورت نشهههه ولیی امروز ب یادت بودممممم

باور نمی کنم

نه سلامی نه علیکی 

یعنی من اگه نگم تو حالمو نمی پرسی😢

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
باور نمی کنمنه سلامی نه علیکی یعنی من اگه نگم تو حالمو نمی پرسی😢

باور کن ب جون خودم  همسرییی😭

ندیدمت تو تاپیکااااا

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
چی گفتم مگه😂چیزی هم نمیگفتی باز همینو میگفتم چپن واقعا باید گفت نمک به جون موهات🤌🏻♥

نه چيزي نگفتين فكر كردم به خاطر حرفم مجبور شدين كه بگين

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
باور کن ب جون خودم همسرییی😭ندیدمت تو تاپیکااااا

چه کنم که عاشقتم 

می بخشمت 😢❤️